Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Tsouros Marine on Tsourosmarine στο Facebook

Σιλικονούχα - Χελάκια

Σελίδες:  1   2   3   4   5  >
Fishus Κόλλα για Σιλικονούχα
Η επαναστατική κόλλα Fishus Soft Lures Glue κατασκευάστηκε για να κολλά αποτελεσματικά, σιλικονούχα τεχνητά του spinning.
€ 15,00
Αρωματική Πάστα Fiiish
Η Γαλλική εταιρία Fiiish διαθέτει στην αγορά αρωματική πάστα για τα σιλικονούχα δολώματα της Fiiish.
€ 12,00
Σιλικούχα Quantum Rassel Shad
Η σειρά σιλικονούχων δολωμάτων Quantum Rassel Shad κυκλοφόρησε μόνο αφού πραγματοποιήθηκαν πολλές δοκιμές και τροποποιήσεις.
από € 2,00
Σιλικονούχα & Jig Heads Spark AquaWave
Μοναδικού σχεδιασμού, σιλικονούχα δολώματα Spark της AquaWave.
€ 12,00
Σιλικονούχα Fiiish Black Minnow Combo
Τα σιλικονούχα δολώματα Fiiish Black Minnow αποδείχτηκαν πολύ πετυχημένα στη Γαλλία όπου κατασκευάστηκαν και σύντομα κατέκτησαν και την υπόλοιπη Ευρώπη.
από € 7,50
Σιλικονούχα Fiiish Black Minnow
Τα σιλικονούχα δολώματα Fiiish Black Minnow αποδείχτηκαν πολύ πετυχημένα στη Γαλλία όπου κατασκευάστηκαν και σύντομα κατέκτησαν και την υπόλοιπη Ευρώπη.
από € 6,20
Σιλικονούχα YUM Swim ‘n Digger
Σχεδιασμένα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών αλιέων του είδους, τα σιλικονούχα Yum Swim'n Dinger αποτελούν μια υβριδική πρόκληση για όλα τα θηράματα.
€ 7,00
YUM Sharp Shooter
Η σειρά YUM Sharp Shooter διαθέτει λεπτό, μακρύ σώμα με ευθεία ουρά σαν λεπίδα, η οποία προσθέτει κίνηση και ζωντάνια στο τεχνητό.
€ 7,00
Σιλικονούχα YUM Swurm
Τα σιλικονούχα YUM Swurm έχουν το μεγάλο τους μάτι καρφωμένο στα θηράματα. Το σχέδιό τους είναι μοναδικό, λεπτό, με μεγάλο πλάτος και αποδίδει όταν το χρησιμοποιούμε σαν jerkbait.
€ 7,00
Σιλικονούχα YUM Mud Minnow
Τα δολώματα της Αμερικάνικης εταιρίας YUM είναι κατασκευασμένα για μέγιστη δράση, διαθέτουν ζωντανή κίνηση και είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικά, ώστε να αντέχουν σε πολλές επιθέσεις, χωρίς να καταστρέφονται.
€ 7,00
Τεχνητό Δόλωμα Marukyu Crab
Τα Marukyu Crab είναι μια απομίμηση μικρού καβουριού, ενός δολώματος που προτιμούνε όλα τα ψάρια του βυθού, όπως σαργοί, τσιπούρες, σηκιοί, πετρόψαρα, ακόμη και τα λαβράκια.
€ 8,60
Σελίδες:  1  2  3  4  5 >