Σκηνή Campo Canyon 4
Σκηνή Campo Canyon 4
Σκηνή Campo Canyon 4
Σκηνή Campo Canyon 4

Σκηνή Campo Canyon 4

Campo
88.0088
Χωρίς απόθεμα
45,00 €
Με ΦΠΑ

Η σκηνή κάμπινγκ Canyon 4 τεσσάρων ατόμων, στήνεται εύκολα, έχει μία μεγάλη πόρτα και ένα μεγάλο παράθυρο πίσω με κουνουπιέρες και αδιάβροχο κάλυμμα οροφής.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σκηνή κάμπινγκ Canyon 4 τεσσάρων ατόμων, στήνεται εύκολα, έχει μία μεγάλη πόρτα και ένα μεγάλο παράθυρο πίσω με κουνουπιέρες και αδιάβροχο κάλυμμα οροφής.

Είναι αδιάβροχη, αντιανεμική 2/3 εποχών, διατίθεται με πασαλάκια στήριξης, σχοινάκια με εντατήρες και τσάντα μεταφοράς με φερμουάρ.

Είναι κατασκευασμένη εξωτερικά από ύφασμα πολυεστέρα 170Τ,πυκνότητας 68D, με επεξεργασία αδιαβροχοποίησης PU coating 800mm και θερμοκολλημένες ραφές.

Εσωτερικά διαθέτει ύφασμα Silver coated με προστασία UPF.

Ξεκουραστείτε και μείνετε προστατευμένοι από την υγρασία ή μία πιθανή βροχή.

Διαθέτει μία μεγάλη πόρτα εμπρός σχήματος-U- με κουνουπιέρα. Η πόρτα διαθέτει περιφερειακά προστατευτικό κάλυμμα φερμουάρ προς αποφυγή εισροής σκόνης ή νερού μέσα στην σκηνή.

Διαθέτει υψηλής ποιότητας φερμουάρ #5 με διπλούς οδηγούς και φθορίζων κορδόνια για εύκολο άνοιγμα από το εσωτερικό ή το εξωτερικό της σκηνής.

Διαθέτει εξαεριζόμενη οροφή με εξωτερικό αδιάβροχο κάλυμμα και εσωτερικά αυτής πλαστικό γάντζο για κρέμαση φωτιστικού.

Το πάτωμα από υλικό PE 110gr/m2 εγγυάται την αντοχή και την αδιαβροχοποίηση του, για την μη εισροή υγρασίας ή νερού από το έδαφος.

Διαθέτει στην πίσω πλευρά ένα μεγάλο παράθυρο διαστάσεων Π 45 x Υ 35 εκ με κουνουπιέρα προσφέροντας τον τέλειο εξαερισμό και άπλετο φως όταν χρειάζεται.

Το παράθυρο διαθέτει περιφερειακά προστατευτικό κάλυμμα φερμουάρ προς αποφυγή εισροής σκόνης ή νερού μέσα στην σκηνή. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φερμουάρ #5 με διπλούς οδηγούς και φθορίζων κορδόνια για εύκολο άνοιγμα από το εσωτερικό ή το εξωτερικό της σκηνής.

Οι ισχυρές μπανέλες 2 x 8,5 χιλ από ίνες γυαλιού (fiberglass) καθώς και οι περιμετρικές υποδοχές με σχοινιά και τεντωτές, για επιπλέον στερέωση της σκηνής στο έδαφος, εγγυώνται τη σταθερότητα σε μια μέρα με αέρα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: 6000055
  • Βάρος: 2,1 κιλά
  • Διαστάσεις Συσκευασίας: 60 × 15 × 15 εκ
  • Διαστάσεις Σκηνής: 210 x 240 εκ
  • Μέγιστο Ύψος: 150 εκ 
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας