Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky
Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky

Νήμα Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky

Varivas
08.0149
Διαθέσιμο
33,00 €
Με ΦΠΑ

Το Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky, είναι ένα 4κλωνο PE νήμα, αποκλειστικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Egging, σταθερή αντοχή, σε όλο το μήκος του.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky, είναι ένα 4κλωνο PE νήμα, αποκλειστικά σχεδιασμένο για την τεχνική του Egging, σταθερή αντοχή, σε όλο το μήκος του. Αυτό οφείλεται στην πολύ σφιχτή πλέξη των 4 ινών και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας «Breakage Resistance Construction Method».

Το παράκτιο ψάρεμα καλαμαριών, είναι ένα στυλ ψαρέματος το οποίο περιλαμβάνει συνεχείς βολές, ηρεμία και απότομα τινάγματα, για να ζωντανέψετε την καλαμαριέρα σας. Η αντοχή του νήματος είναι ένα μεγάλο θέμα για κάθε κατασκευαστή, καθώς απαιτούνται μια σειρά από δυνατά και βίαια τινάγματα, από τη μηδενική ένταση για να αποδώσει το τεχνητό σας. Το Varivas Avani Eging διατηρεί τη δύναμη και την ποιότητά του, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση, λόγω της ομοιόμορφης και εξαιρετικής ακρίβειας πλέξης. Λόγω της σφιχτής ύφανσης, τα κοινά προβλήματα των νημάτων όπως η θραύση κατά τις βολές, τα jerks, ή οι τούφες είναι εξαιρετικά σπάνια. Ειδικά οι αρχάριοι μπορούν να επικεντρωθούν στο να δουλέψουν το τεχνητό τους, αντί να επιλύουν προβλήματα με το νήμα τους.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το νήμα Eging να ξεχωρίζει από τη μάζα, είναι τα σημεία σήμανσης, πάνω σε Ροζ χρώμα. Το Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky διατίθεται σε φιλικό ροζ χρώμα. Το ροζ είναι ένα έντονα ορατό χρώμα, σε καιρικές συνθήκες στις οποίες η φωτεινότητα αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Η επανάληψη των Μωβ διαστημάτων μήκους 50 εκ, τοποθετημένα κάθε 2 μέτρα Ροζ χρώματος, διευκολύνει την εκτίμηση της απόστασης, ή του βάθους της υδάτινης στήλης.

Η αντοχή του νήματος βελτιώνεται επίσης λόγω μιας ειδικής διαδικασίας επικάλυψης. Η Avani Eging Milky, χρησιμοποιεί Premium ίνες Varivas PE, οι οποίες διαθέτουν εξαιρετική ισορροπία μεταξύ αντοχής, αντοχής στην τριβή και απαλής υφής. Αυτή την ίνα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, η Varivas επεξεργάζεται περαιτέρω με μια φιλική προς το περιβάλλον, μη φθοριούχα επίστρωση που ονομάζεται SP-V και η οποία σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της ίνας, μειώνοντας τη φθορά λόγω απορρόφησης νερού. Επιπλέον, μειώνεται σημαντικά η τριβή, καθώς το νήμα περνά μέσα από τους οδηγούς και η βολή σε μεγάλες αποστάσεις. Η αντοχή κατά της τριβής έχει επίσης βελτιωθεί, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόδοσή της, ακόμη και μετά από μεγάλο αριθμό βολών, εξαντλητικής τριβής και αμέτρητων jerks. Το Varivas Avani Egging Premium PE x 4 Milky είναι το ιδανικό νήμα για νέους φίλους του Eging.

Το Avani Eging διατίθεται σε 3 διατομές: 0,6, 0,8 και 1 στην κλίμακα PE. Το 0,8 είναι το πιο εύκολο στη χρήση για αρχάριους ψαράδες. Είναι μια διάμετρος που απαιτείται, όταν ψαρεύουμε σε ρηχά νερά, όπου κυνηγάνε μεγάλα καλαμάρια. Στην αρχή της σεζόν, όταν απαιτείται η χρήση μικρών σε μέγεθος και ελαφρών καλαμαριέρων, σε μεγάλη απόσταση, προτιμάται το PE 0.6. Το PE1 είναι κατάλληλο όταν στοχεύετε καλαμάρια μεγάλου μεγέθους, ή όταν ψαρεύετε σε βραχώδεις περιοχές και χρειάζεστε έξτρα αντοχή για να ανοίξετε τα αγκίστρια και να σώσετε την καλαμαριέρα σας που πιάστηκε σε βράχο.

Η σειρά Varivas Avani Eging Premium PE x 4 Milky διατίθεται σε μπομπίνα 150 μέτρων.

PE Αντοχή Κλώνοι Μήκος
0,6 max 10 lbs 4 150μ
0,8 max 15 lbs 4 150μ
1,0 max 18 lbs 4 150μ

Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
PE #0,6
PE #0,8
PE #1,0
Τύπος Νήματος
4κλωνο
10 αντικείμενα

PE - Braided Fishing Line

Τα νήματα σε PE έχουν βελτιώσει σημαντικά την αντοχή τους, τη δύναμη και την ευαισθησία τους, με αποτέλεσμα να φέρουν σημαντικές αλλαγές και στο τρόπο με τον οποίο ψαρεύουμε. Η μηδενική τους ελαστικότητα και η δύναμή τους, επιστρέφει στο καλάμι σας κάθε ερέθισμα που λαμβάνει χώρα στην άκρη του νήματος. Νήματα PE είναι 2,5 με 3 φορές πιο δυνατά από nylon μεσινέζες ίδιας διατομής, αλλά απαιτούν προσεκτικό χειρισμό αναφορικά με την τριβή τους σε ξένα σώματα, λόγω του πολύ ευαίσθητου και λεπτής διατομής υλικού τους.

SP-V - Super Varivas Coating

Η επεξεργασία εξωτερικής επικάλυψης SP-Vκάνει την υφή του νήματος ακόμη πιο απαλή. Έτσι βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η απόσταση βολής και μειώνονται σημαντικά οι εμπλοκές.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας