Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8
Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8

Πολύχρωμο Νήμα Gosen Roots PE x 8

Gosen
08.0179
Διαθέσιμο
42,00 €
Με ΦΠΑ

Η Gosen έχει εξελιχθεί από έναν κατασκευαστή που απλώς «πλέκει υλικά πολυαιθυλενίου», σε έναν κατασκευαστή που «ενισχύει τα υλικά πολυαιθυλενίου». Το σύμβολο αυτής της μοναδικής τεχνολογίας, είναι το «GT Processing», το οποίο μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του υλικού, βελτιώνει την αντοχή και την αντοχή στην τριβή.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Gosen έθεσε έναν στόχο κατά τον σχεδιασμό του νήματος Roots PE 8. Να δημιουργήσει ένα νήμα χωρίς προβλήματα, χωρίς εμπλοκές, το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν με σιγουριά, βασισμένο στην εμπειρία που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη και την κατασκευή νημάτων στο δικό της εργοστάσιο, αλλά και τη γνώση που έχει αποκτήσει από πραγματικές δοκιμές κατά το ψάρεμα.

Η Gosen ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής κατά την ανάπτυξη νημάτων, με δείκτες ποιότητας που καθοδηγούν κάθε διαδικασία ελέγχου.

Τεχνολογία Επιλογής & Επεξεργασίας Ινών, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες των υλικών: Η Gosen έχει εξελιχθεί από έναν κατασκευαστή που απλώς «πλέκει υλικά πολυαιθυλενίου», σε έναν κατασκευαστή που «ενισχύει τα υλικά πολυαιθυλενίου». Το σύμβολο αυτής της μοναδικής τεχνολογίας, είναι το «GT Processing», το οποίο μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του υλικού, βελτιώνει την αντοχή και την αντοχή στην τριβή. Επιπλέον, επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες ίνες για κάθε διατομή, η Gosen κατάφερε να δημιουργήσει νήματα με την ιδανική ισορροπία, επιλέγοντας ίνες που είναι ανθεκτικές στην τριβή, στο απότομο τίναγμα στις λεπτές διατομές και εύκαμπτες ίνες, για τα παχύτερα μεγέθη.

Οι Μέθοδοι Κατασκευής MPX & HDX, μειώνουν τα προβλήματα στα νήματα, λόγω της Πλέξης Υψηλής Πυκνότητας. Η διαφορά μεταξύ τους – το πόσο λεπτή, ή τραχιά είναι η πλέξη - καθορίζεται από μια αριθμητική τιμή που ονομάζεται "Braiding Pitch". Όταν ο δείκτης αφορά πιο τραχιά, ή παχιά πλέξη, κάθε ίνα γίνεται πιο ευθεία, γεγονός που αυξάνει τη δύναμη και την ευαισθησία, αλλά ταυτόχρονα την κάνει πιο ευαίσθητη σε τριβή και απότομη θραύση. Στα νήματα Roots, η Gosen χρησιμοποιεί τον δείκτη Braiding Pitch που παράγει τη χαμηλότερη συχνότητα θραύσης για κάθε διατομή και παράγει νήματα, χωρίς αδυναμίες.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα της διαδικασίας πλέξης με δείκτη Υψηλής Πυκνότητας, όπως η μειωμένη ευαισθησία και αντοχή, η μέθοδος κατασκευής HDX, η οποία πλέκει με αυξημένη ένταση, αυξάνει την πρόσφυση μεταξύ των ακατέργαστων ινών, μειώνει την επιμήκυνση και την μείωση της αντοχής. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο HDX για την πλέξη ινών πολυαιθυλενίου, η δομή του νήματος που παράγεται είναι πιο συμπαγής.

Τα νήματα PE παράγονται από υλικό που δεν λερώνει και δεν μπορεί να βαφτεί. Για να προσθέσετε χρώμα, είναι απαραίτητο να το επικαλύψετε με ρητίνη αναμεμειγμένη με χρωστικές ουσίες, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσουν. Η μη προσκόλληση της ρητίνης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως το ξεφλούδισμα και το ξεθώριασμα του χρώματος. Η λεγόμενη "Ρητίνη X" που χρησιμοποιείται στο Roots PE, είναι μια ειδική ρητίνη που έχει την υψηλότερη πρόσφυση σε υλικά πολυαιθυλενίου, από τα διάφορα υλικά που έχει δοκιμάσει η Gosen, είναι ανθεκτική στην τριβή και έχει κορυφαία απόδοση τόσο σε υγρό, όσο και σε στεγνό περιβάλλον. Επιπλέον, με την εφαρμογή της ειδικής σιλικόνης ως υλικό φινιρίσματος, μειώνει τον αποχρωματισμό και είναι επίσης αποτελεσματική στη μείωση της θερμότητας τριβής, που συχνά προκαλεί σπάσιμο του νήματος.

Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η ποιότητα του νήματος Roots Braided Line, σε σύγκριση με τα συμβατικά νήματα, η Gosen εφάρμοσε μια ειδική επιφανειακή επεξεργασία στην επιφάνεια του νήματος πριν την επίστρωση, για να βελτιώσει την πρόσφυση μεταξύ της επίστρωσης και των ινών, με αποτέλεσμα ένα νήμα ακόμα πιο ανθεκτικό σε αποχρωματισμό.

Το Gosen Roots PE 8 έχει σχεδιαστεί για όλους τους ψαράδες, είτε ψαρεύουν από το σκάφος, είτε από την ξηρά. Είναι ένα νήμα το οποίο προσφέρει την καλύτερη ισορροπία. Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, στο εργοστάσιο της Gosen, από ίνες πολυαιθυλενίου υψηλής αντοχής, για να επιτυγχάνεται η καλύτερη ισορροπία μεταξύ αντοχής, ευαισθησίας, ανθεκτικότητας στην τριβή, για κάθε διατομή.

Διατίθεται σε πολύχρωμο νήμα, σε μπομπίνες 300 μέτρων, που χρησιμοποιούν συνδυασμό 5 χρωμάτων:

  • Κάθε 10 μέτρα (Μωβ, Κίτρινο, Μπλε, Πορτοκαλί, Πράσινο)
  • Μαύρη σήμανση, ανά 5μ
  • Λευκή σήμανση σε κάθε μέτρο
Κωδικός PE Αντοχή Χρώμα Μήκος
GMR853006 0,6 6,4 κιλά / 14 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853008 0,8 7,3 κιλά / 16 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853010 1,0 9,1 κιλά / 20 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853012 1,2 11,4 κιλά / 25 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853015 1,5 14 κιλά / 30 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853020 2,0 15,9 κιλά / 35 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853030 3,0 20,4 κιλά / 45 lbs Πολύχρωμο 300 μ
GMR853040 4,0 25 κιλά / 55 lb Πολύχρωμο 300 μ
Μήκος Νήματος
200 μ. - 350 μ.
Πάχος
PE #0,6
PE #0,8
PE #1,0
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,0
PE #2,5 και άνω
Τύπος Νήματος
8κλωνο
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας