Νήμα Momoi Egixite PE
Νήμα Momoi Egixite PE
Νήμα Momoi Egixite PE
Νήμα Momoi Egixite PE

Νήμα Momoi Egixite PE

Momoi
08.0090
Διαθέσιμο
48,00 €
Με ΦΠΑ

Το Ιαπωνικό νήμα Momoi Egixite, διαθέτει πολύ σφικτή, σταυρωτή πλέξη, ώστε να είναι απόλυτα στρογγυλό και να μεταφέρει αμφίδρομα από και προς το τεχνητό σας, κάθε εντολή και κάθε ερέθισμα. 

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τι αναζητά ένα φίλος της τεχνικής Eging από ένα, πρώτης κλάσης νήμα για παράκτιο ψάρεμα; Να είναι λεπτό, ευαίσθητο, ορατό στο σκοτάδι, δυνατό, απαλό στην αφή, αλλά να διαθέτει και την απαραίτητη σκληρότητα ώστε να αποφεύγει τις εμπλοκές. Αλλά γιατί να σταματήσουμε εδώ; Το Ιαπωνικό νήμα Momoi Egixite, διαθέτει επίσης πολύ σφικτή, σταυρωτή πλέξη, ώστε να είναι απόλυτα στρογγυλό και να μεταφέρει αμφίδρομα από και προς το τεχνητό σας, κάθε εντολή και κάθε ερέθισμα. Συνεπώς είναι το απόλυτο νήμα PE για Eging καθώς σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σκοράρει πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό.

Οι μεγάλης αντοχής, αλλά υψηλής ευαισθησίας ίνες HPPE που έχουν χρησιμοποιηθεί, επέτρεψε στην Ιαπωνική εταιρία Momoi να παραγάγει ένα νήμα το οποίο είναι πιο λεπτό, από τις ίδιες διατομές ανταγωνιστικών νημάτων και το οποίο δεν επηρεάζεται από τον άνεμο, ή τα ρέματα.

Το Momoi Egixite διαθέτει ελάχιστη ελαστικότητα, κυρίως λόγω της τεχνικής πλέξης και αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να νιώθετε με ακρίβεια κάθε τσιμπιά.

Η πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία Τριπλής Επικάλυψης Σιλικόνης (Triple Silicon Coating), κάνει την εξωτερική επιφάνεια του νήματος πολύ πιο απαλή και βελτιώνει τις ιδιότητες βολής, ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο καθώς περνά μέσα από τους οδηγούς. Οι ίδιες ιδιότητες εξαλείφουν τις πιθανότητες εμπλοκών στους οδηγούς. Η Ιαπωνική εταιρία Momoi είναι πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Triple Silicon Coating, η οποία μειώνει σημαντικά την τριβή και επιτρέπει στο τεχνητό σας να φτάσει πιο μακριά.

Δοκιμάσαμε το νήμα Momoi Egixite, όχι στην τεχνική Eging, αλλά με καλάμι Alpha Tackle Crazee Light Spinning, με Max 21 γρ Casting Weight και μείναμε εντυπωσιασμένοι από την ακρίβεια με την οποία μεταδίδει στο τεχνητό μας, κάθε χτύπημα του καλαμιού μας. Εμπλοκές, θόρυβος και απώλεια ευαισθησίας, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πολύ Ισχυρό 8κλωνο νήμα από ίνες HPPE
  • Μηδενική Ελαστικότητα
  • Τεχνολογία Τριπλής Επικάλυψης Σιλικόνης
  • Ορατό στο σκοτάδι Χρώμα
  • Κατά των Εμπλοκών
  • Χρώμα: Πράσινο Lime και Ροζ κάθε 20 μέτρα
  • Σε Μπομπίνες 160 μ.
Διάμετρος PE Αντοχή Μήκος Χρώμα
0,10 χιλ 0,4 3,6 κιλά / 8 lbs 160μ Πολύχρωμο
0,12 χιλ 0,6 6,3 κιλά / 14 lbs 160μ Πολύχρωμο
0,14 χιλ 0,8 7,2 κιλά / 16 lbs 160μ Πολύχρωμο
0,16 χιλ 1,0 8,1 κιλά / 18 lbs 160μ Πολύχρωμο
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
0,11 - 0,20 χιλ
Τύπος Νήματος
8κλωνο
3 αντικείμενα
Νέο
4571443128935
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας