Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging
Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging

Νήμα Varivas Max Power Avani Jigging

Varivas
08.0093
Διαθέσιμο
88,00 €
Με ΦΠΑ

Το Varivas Avani Jigging Max Power είναι ένα Ιαπωνικής κατασκευής, 8κλωνο νήμα, σχεδιασμένο από την κορυφαία εταιρία για κάθετο Jigging και Συρτή σε θαλασσινό περιβάλλον.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η απόλυτη αντοχή νήματος, σε πολύ λεπτή διατομή, έφτασε στο απώγειό της. Το Varivas Avani Jigging Max Power είναι ένα Ιαπωνικής κατασκευής, 8κλωνο νήμα, σχεδιασμένο από την κορυφαία εταιρία για κάθετο Jigging και Συρτή σε θαλασσινό περιβάλλον. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος για μεγάλα και μαχητικά αλιεύματα, σε κάθε κάθετη τεχνική εφαρμόζεται στη Μεσόγειο.

Το νήμα Max Power ανήκει στην κατηγορία 10 x 10 της Varivas, το οποίο σημαίνει ότι κάθε 10 μέτρα, αλλάζει το χρώμα του νήματος, ώστε να σας βοηθά να υπολογίζετε το βάθος στο οποίο έχετε φτάσει. Επίσης, τα εναλλασσόμενα χρώματα σας διευκολύνουν στο να αναγνωρίσετε και να σταματάτε τον πλάνο σας, στη ζώνη δράσης των αλιευμάτων στα οποία στοχεύετε, όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς αναζήτηση. Σε σύγκριση με ανταγωνιστικά νήματα, τα Varivas Max Power Avani απευθύνονται σε πολύ απαιτητικούς ψαράδες και σε πολύ μαχητικά αλιεύματα, καθώς οι ιδιότητές τους παρέχουν αυτό που ακριβώς απαιτείται: μεγαλύτερη δύναμη, κίνηση χωρίς τριβή και μακροζωία.

Το νήμα Varivas Max Power Avani έχει σχεδιαστεί ειδικά για τεχνικές με τεχνητά δολώματα με σκοπό να μεταφέρει στο χέρι μας, πληροφορίες από την κίνηση του τεχνητού, τα ρέματα ή την παραμικρή τσιμπιά σε πρώτο χρόνο. Έτσι είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε αν το τεχνητό σας κολυμπάει σωστά, αν έχει κάποιο φύκι πάνω του ή αν ο πλάνος σας έχει σωστή απόδοση στα ρέματα! Σε αυτό συντελεί και η μηδαμινή ελαστικότητα που φρόντισε η Varivas να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο συγκεκριμένο νήμα.

Το νήμα Varivas Max Power διαθέτει μια επικάλυψη η οποία προστατεύει το νήμα, δεν του επιτρέπει την απορρόφηση νερού, βελτιώνει τις βολές και παρέχει έξτρα αντοχή κατά της τριβής. Το νήμα Max Power σίγουρα δεν θα σας εγκαταλείψει την ώρα της δύσκολης μάχης.

Η εταιρία Varivas αξιοποιεί τα καλύτερα υλικά και την πιο πρόσφατη τεχνολογία για την κατασκευή των νημάτων της, ώστε να προσφέρει σήμερα απαντήσεις, σε κάθε απαίτηση που μπορεί έχει ο μοντέρνος angler από τη χρήση νήματος, σε νέες τεχνικές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία
  • Πολύ Ισχυρό και εξαιρετικά Λεπτό, 8κλωνο νήμα για την τεχνική Jigging
  • Σύστημα Χρωματισμού 10 x 10 (10 συνολικά χρώματα, αλλαγή χρώματος κάθε 10 μέτρα) για ακριβή υπολογισμό του βάθους
  • Σας επιτρέπει να κατευθύνετε γρήγορα τον πλάνο σας στο σωστό βάθος της υδάτινης στήλης, χωρίς τη διαδικασία αναζήτησης
  • Απόλυτα ομαλή επιφάνεια και απαλή υφή
  • Αντοχή κατά της τριβής λόγω της επικάλυψης που διαθέτει
  • Σε Μπομπίνες 300 μ και 600 μ
PE Αντοχή
1,0 9,2 κιλά / 20,2 lbs
1,2 10,9 κιλά / 24,1 lbs
1,5 13 κιλά / 28,6 lbs
2,0 15 κιλά / 33 lbs
3,0 21,8 κιλά / 48 lbs
4,0 29 κιλά / 48 lbs
Μήκος Νήματος
200 μ. - 350 μ.
Πάχος
PE #1,0
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,0
PE #2,5 και άνω
Τύπος Νήματος
8κλωνο
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας