Νήμα Varivas Max Power
Νήμα Varivas Max Power
Νήμα Varivas Max Power
Νήμα Varivas Max Power

Νήμα Varivas Max Power

Varivas
08.0095
Διαθέσιμο
56,00 €
Με ΦΠΑ

Το νήμα Max Power PE Braid της Varivas προσφέρει στους απαιτητικούς φίλους παράκτιων τεχνικών όπως το Spinning και Shore Jigging με ευελιξία, καθώς διαθέτει πολλά άλλα πλεονεκτήματα, εκτός από δύναμη.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νήμα Max Power PE Braid της Varivas προσφέρει στους απαιτητικούς φίλους παράκτιων τεχνικών όπως το Spinning και Shore Jigging ευελιξία, καθώς διαθέτει πολλά άλλα πλεονεκτήματα, εκτός από δύναμη. Το οκτάκλωνο νήμα Max Power PE X 8, στο εντυπωσιακό λαχανί χρώμα, σας προσφέρει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ ευαισθησίας και αντοχής, σε μια από τις πιο λεπτές διατομές της αγοράς.

Στην καρδιά των τεχνολογικών πλεονεκτημάτων που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο νήμα, βρίσκεται η Ρητίνη Φθορίου η οποία αυξάνει την ικανότητα μακρινών βολών και τη διάρκεια ζωής του νήματος, καθώς μειώνει σημαντικά την τριβή του καθώς περνά ανάμεσα στους οδηγούς. Συγκεκριμένα η ύπαρξη της Ρητίνης Φθορίου στην διαδικασία παραγωγής νημάτων της Varivas επιφέρει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα: βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα του νήματος να «γλιστρά» ανάμεσα στους οδηγούς και αυξάνει την αδιαβροχοποίησή του. Αν βάλετε όλα τα προτερήματα του Max Power μαζί, σε μία εξίσωση, θα καταλάβετε γιατί έχετε στα χέρια σας ένα πανίσχυρο και με μακρά διάρκεια ζωής νήμα, σε πολύ λεπτές διατομές.

Το ανοιχτό πράσινο χρώμα του νήματος σας επιτρέπει να το ακολουθείτε με τα μάτια σας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διατίθεται σε μπομπίνες 150 και 200 μ και είναι κατάλληλο για ψάρεμα σε γλυκό και θαλασσινό νερό.

PE Αντοχή Μήκος
0,6 6,6 κιλά / 14,5 lbs 150 μ
0,8 7,6 κιλά / 16,7 lbs 150 μ
0,6 6,6 κιλά / 14,5 lbs 200 μ
0,8 7,6 κιλά / 16,7 lbs 200 μ
1,0 9,2 κιλά / 20,2 lbs 200 μ
1,2 10,9 κιλά / 24,1 lbs 200 μ
1,5 13 κιλά / 28,6 lbs 200 μ
2,0 15 κιλά / 33,0 lbs 200 μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
PE #0,6
PE #0,8
PE #1,0
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,0
Τύπος Νήματος
8κλωνο
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας