Νήμα DTD Eging X8
Νήμα DTD Eging X8
Νήμα DTD Eging X8
Νήμα DTD Eging X8
Νήμα DTD Eging X8
Νήμα DTD Eging X8

Νήμα DTD Eging X8

DTD
08.0129
Διαθέσιμο
27,00 €
Με ΦΠΑ

Το νήμα Eging x8 γεννήθηκε από μια τέτοια πρόκληση: να είναι ιδανικό για καλαμάρια, με σχεδόν μηδενική ελαστικότητα, υπερ-ευαίσθητο και σε προσιτή τιμή.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη εταιρία να παραγάγει ένα νήμα για το Μεσογειακό Eging; Η ηγέτιδα Κροατική εταιρία DTD σχεδιάζει και παράγει προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το ψάρεμα καλαμαριών στη Μεσόγειο. Το νήμα Eging x8 γεννήθηκε από μια τέτοια πρόκληση: να είναι ιδανικό για καλαμάρια, με σχεδόν μηδενική ελαστικότητα, υπερ-ευαίσθητο και σε προσιτή τιμή.

Οι πανίσχυρες ίνες dyneema από τις οποίες κατασκευάζεται το νήμα Eging x8 διασφαλίζουν μέγιστη δύναμη και αντοχή, αλλά και εξαιρετική συμπεριφορά στο ιδιαίτερο ψάρεμα καλαμαριών.

Η συγκεκριμένη ίνα διαθέτει πολύ μεγάλη αντοχή για τη διατομή της, μεγάλη διάρκεια ζωής, έχει σχεδόν μηδενική ελαστικότητα και πολύ καλή ευαισθησία. Επίσης, το νήμα DTD Eging x8 είναι απόλυτα στρογγυλό, με μεταξένια υφή και γλυστράει ανάμεσα από τους οδηγούς, χωρίς να εμποδίζει την βολή του τεχνητού σας, καθώς μειώνει την τριβή και ελαχιστοποιεί τις τούφες, ή εμπλοκές.

Η DTD παράγει το νήμα Eging σε μπομπίνα των 150 μ, σε μονόχρωμη έκδοση, σε Ροζ χρώμα για να έχετε εύκολη οπτική από την ακτή.

Κωδικός PE Διάμετρος Αντοχή (κιλά) Αντοχή (lbs) Μήκος
60126 0,6 0,098 χιλ 6 13,2 150 μ
60127 0,8 0,125 χιλ 7,7 16,9 150 μ
60128 1,0 0,148 χιλ 9,5 20,9 150 μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
0,11 - 0,20 χιλ
Τύπος Νήματος
8κλωνο
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας