Διαλυτικό NanoPhos™ Thinner B
Διαλυτικό NanoPhos™ Thinner B
Διαλυτικό NanoPhos™ Thinner B
Διαλυτικό NanoPhos™ Thinner B

Διαλυτικό NanoPhos™ Thinner B

NanoPhos
61.0193
Χωρίς απόθεμα
12,50 €
Με ΦΠΑ

Διαλυτικό από την εταιρία NanoPhos βασισμένο σε οργανικούς διαλύτες για συστήματα αλκυδικών, ακρυλικών, πολυουρεθανικών και βινυλικών χρωμάτων.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Διαλυτικό από την εταιρία NanoPhos βασισμένο σε οργανικούς διαλύτες για συστήματα αλκυδικών, ακρυλικών, πολυουρεθανικών και βινυλικών χρωμάτων.

Τα διαλυτικά χρησιμοποιούνται για την αραίωση των χρωμάτων ή την πλύση των εργαλείων βαφής μετά το πέρας της εφαρμογής. Η χρήση των διαλυτικών ως αραιωτικών, είναι απαραίτητη προκειμένου να μειωθεί το ιξώδες της βαφής και έτσι να αυξηθεί η ρεολογία του χρώματος. Επίσης προσφέρει αυξημένο χρόνο ζωής στην βαφή. Η αραίωση των χρωμάτων θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις ποσοστώσεις του κατασκευαστή.

Ένας απλός τύπος για καθημερινή χρήση προσδιορίζει πως:

  • Τα εποξειδικά και ενός συστατικού χρώματα δεν θα πρέπει να αραιώνονται περισσότερο από 10%
  • Τα υφαλοχρώματα δεν θα πρέπει να αραιώνονται όταν εφαρμόζονται με ρολό ή πινέλο. Για τις εφαρμογές με σπρέι και προκειμένου να μπορεί το υλικό να ρέει σωστά συνιστάται η συμβουλή εξειδικευμένου αντιπροσώπου ή τεχνικού της εταιρείας
  • Τα Top Coats αραιώνονται έως 10%

Κατεβάστε εδώ το Τεχνικό Δελτίο του προϊόντος

Κατεβάστε εδώ το Δελτίο Ασφαλείας

Eίναι κατάλληλο για υφαλοχρώματα.

Διαθέσιμο σε δοχείο 1 Λίτρου.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας