Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite
Τζάκετ Savage Salt Pack Lite

Τζάκετ Savage Salt Pack Lite

Savage Gear
76.0036
Διαθέσιμο
139,00 €
Με ΦΠΑ

Το Savage Gear Salt Pack Lite διατίθεται σε σκούρο γκρι χρώμα, είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και αντιανεμικό και τυλίγεται σε ρολό ώστε να χωρέσει στην ειδική τσάντα του και να κρεμαστεί εξωτερικά στο σακίδιό σας.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για τον καιρό, στις ψαρευτικές εξορμήσεις. Και τις περισσότερες φορές είστε ήδη φορτωμένοι με τον εξοπλισμό σας, τον οποίο κουβαλάτε σε μεγάλες αποστάσεις, με τα πόδια.

Το να μεταφέρετε ένα βαρύ μπουφάν για τη βροχή, ή το κρύο – μπορεί τις περισσότερες φορές – να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο απ’ ότι θα σας βοηθήσει, ιδιαίτερα λόγω όγκου, ή βάρους.

Το Savage Gear Salt Pack Lite διατίθεται σε σκούρο γκρι χρώμα, είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και αντιανεμικό και τυλίγεται σε ρολό ώστε να χωρέσει στην ειδική τσάντα του και να κρεμαστεί εξωτερικά στο σακίδιό σας.

Το τζάκετ Savage Salt Pack είναι η ιδανική επιλογή για το κρύο αεράκι, ή το ψιλόβροχο. Φυσικά μπορείτε να ψαρέψετε και να κάνετε τις βολές σας, χωρίς να νιώθετε ότι το φοράτε και χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις του σώματός σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Λεπτό, πολύ ανθεκτικό, ελαστικό υλικό
  • 100% Αδιάβροχο (8000mm) και Αναπνέον (3000mvp)
  • Ανακλαστικό υλικό γύρω από τα φερμουάρ
  • Μανίκια και Λαιμός που προσαρμόζονται
  • Με κουκούλα
  • Αδιάβροχο Φερμουάρ
  • Δύο τσέπες στήθους οι οποίες κλείνουν με αδιάβροχο φερμουάρ
  • Τσέπες με επένδυση, οι οποίες κλείνουν με φερμουάρ, ενώ διαθέτουν και κάλυμμα
  • Περιλαμβάνεται μικρή θήκη μεταφοράς
Κωδικός Μέγεθος Στήθος (Α) Μέση (Β) Πλάτη (C) Χέρι (D)
57672 S 58,5 εκ 56,5 εκ 81 εκ 73 εκ
57673 M 60,5 εκ 58,5 εκ 82,5 εκ 75 εκ
57674 L 62,5 εκ 60,5 εκ 84 εκ 77 εκ
57675 XL 64,5 εκ 62,5 εκ 85,5 εκ 79 εκ
57676 XXL 66,5 εκ 64,5 εκ 87 εκ 81 εκ

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση
Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας