Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid
Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid
Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid
Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid
Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid
Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid

Καλαμαριέρα Συρτής Fiiish Power Tail Squid

Fiiish
03.0315
Διαθέσιμο
18,50 €
Με ΦΠΑ

Η καλαμαριέρα Fiiish Power Tail, έχει σχεδιαστεί για να έχει το ιδανικό μέγεθος και βάρος για ψάρεμα από το σκάφος, είτε αρόδο, είτε με τη μέθοδο της Συρτής.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η καλαμαριέρα Fiiish Power Tail, έχει σχεδιαστεί για να έχει το ιδανικό μέγεθος και βάρος για ψάρεμα από το σκάφος, είτε αρόδο, είτε με τη μέθοδο της Συρτής.

No Snags

Σε αντίθεση με άλλα σχέδια καλαμαριέρας, τα αγκίστρια έχουν τοποθετηθεί από την Fiiish στη ράχη του τεχνητού και κοντά στην ουρά. Η επίθεση των κεφαλόποδων συνήθως λαμβάνει χώρα από την ουρά και κοντά στα αγκίστρια. Το συγκεκριμένο σύστημα, η Γαλλική εταιρία το ονομάζει "No Snags", καθώς τα αγκίστρια δεν θα έρθουν σε επαφή με το βυθό, αποφεύγοντας σκαλώματα. Πραγματοποιήστε τη βολή, ή αφήστε την Fiiish Power Tail να βυθιστεί μέχρι να έρθει σε επαφή με το βυθό και μετά ανακτήστε την αργά.

Glider Head

Η κεφαλή του Power Tail Squid είναι ανάγλυφη και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βυθίζεται γρήγορα και να μπορεί να ψαρεύεται αποτελεσματικά κατά μήκος του βυθού, με το τεχνητό να παρουσιάζεται σε γωνία 45° για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Σε αυτή την κίνηση, ο κρίκος που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή του κεφαλιού, συμβάλλει στη διατήρηση της γωνίας των 45⁰, γωνία η οποία είναι ιδανική και για ψάρεμα με τη μέθοδο της Συρτής από βάρκα. Η σχεδίαση του Glider Head αυξάνει την ταχύτητα βύθισης.
Ptc Concept
Στην ουρά υπάρχει ένα σκληρό, διαφανές πτερύγιο που παράγει δράση για το σώμα και επιβραδύνει την κάθοδό του δημιουργώντας δονήσεις και μετατοπίσεις νερού, οι οποίες γίνονται αντιληπτές από τα αισθητήρια όργανα των καλαμαριών.

Τα εντυπωσιακά χρώματα των Fiiish Power Tail και η έντονη δράση τους, προσελκύουν τα κεφαλόποδα από απόσταση.

Εάν ψαρεύετε από την ακτή, αυτά τα δύο στυλ ανάκτησης είναι πραγματικά αποτελεσματικά. Πραγματοποιήστε τη βολή, αφήστε το να βυθιστεί μέχρι τα κατώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης και στη συνέχεια ανακτήστε το αργά. Αλλά μπορείτε επίσης να ανακτήσετε τον καλαμαρολόγο με Stop and Go, εναλλάσσοντας την ταχύτητα ανάκτησης και να δημιουργήσετε μια πιο ενεργητική παρουσίαση.

Τα χρώματα Power Tail Squid, Fresh Pink και Red Mullet, αντανακλούν και αντιδρούν σε U.V. φωτισμό, που τους επιτρέπει να γίνονται ορατά σε βαθιά νερά. Είναι ιδανικά για Σουπιές που ζουν σε βαθιά νερά και κοντά στο βυθό της θάλασσας.

Βάρος Μήκος Χρώματα
15 γρ 95 χιλ Fresh Pink, Red Mullet, Silver Sardine, Orange Atomic, White Morning
25 γρ 95 χιλ Fresh Pink, Red Mullet, Silver Sardine, Orange Atomic, White Morning
50 γρ 95 χιλ Fresh Pink, Red Mullet, Silver Sardine, Orange Atomic, White Morning
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00018.9,1 - 10 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00006.13,1 - 16 γρ
00008.20,1 - 25 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας