Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S
Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S

Τεχνητό Tsurinoya Stinger 140S

Tsurinoya
04.0718
Διαθέσιμο
11,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Tsurinoya συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους φίλους του Spinning με την σειρά τεχνητών δολωμάτων Stinger.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Tsurinoya συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους φίλους του Spinning με την σειρά τεχνητών δολωμάτων Stinger.

Η σειρά Stinger σχεδιάστηκε από την Tsurinoya για να επιτύχει υψηλές επιδόσεις και με κάθε διαφορετικό μοντέλο τεχνητού, να προσεγγίσει την πλειοψηφία των αρπακτικών ψαριών. Τα Tsurinoya Stinger είναι εξοπλισμένα με Σύστημα Μεταφερόμενου Έρματος Βολφραμίου, πάνω σε σταθερό άξονα και θα πραγματοποιήσει ασύλληπτα μακρινές βολές, αψηφώντας την ένταση του ανέμου απ΄ όποια κατεύθυνση κι αν πνέει.

Η τεχνολογία Μεταφερόμενου Έρματος Βολφραμίου, πάνω σε σταθερό άξονα αυξάνει σημαντικά την απόσταση βολής, μειώνοντας κατακόρυφα την τριβή μεταξύ έρματος και τεχνητού, σε σχέση με την μέθοδο κινούμενων σφαιριδίων. Το Έρμα Βολφραμίου κινείται στην αντίστοιχη θέση, μέσα στο σώμα του τεχνητού δολώματος, ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται το τεχνητό. Όταν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε βολή, το έρμα βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ από την στιγμή που το τεχνητό εκτοξεύεται από το καλάμι μας, το έρμα θα κινηθεί προς τα εμπρός, δίνοντας στο τεχνητό την ιδανική κλίση και εξασφαλίζοντας την πλήρως ρεαλιστική του κίνηση και δράση από το πρώτο κιόλας χτύπημα του καλαμιού.

Άλλος ένας παράγοντας που συμβάλει στην επίτευξη μεγάλων αποστάσεων κατά τη βολή, πέρα από το σύγχρονο σύστημα κινητού έρματος, είναι και ο σχεδιασμός του σώματος του Stinger.

Η Tsurinoya ανέπτυξε το Stinger 140S με κύριο στόχο το Λαβράκι και ως γνωστόν, ό,τι μπορεί να ξεγελάσει ένα καχύποπτο Λαβράκι, μπορεί να ξεγελάσει όλα τα αρπακτικά ψάρια. Το Stinger 140S διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό κίνησης, με ήπιες κινήσεις Wobbling (τρέμουλο) και Rolling (περιστροφικές).

Παράλληλα η σχεδίαση της γλώσσας, δίνει ακαριαία κίνηση στο τεχνητό, με την παραμικρή εντολή της κορυφής του καλαμιού μας.

Οι σαλαγκιές με τις οποίες είναι εξοπλισμένο το τεχνητό Stinger είναι ειδικά επεξεργασμένες, για αυξημένη αντοχή στην διάβρωση από το θαλασσινό νερό και ενισχυμένες για να αντέχουν σε κάθε πρόκληση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 14 εκ
  • Βάρος: 26 γρ
  • 3 Σαλαγκιές #4
  • Βύθιση: 40 - 70 εκ
  • Κατηγορία: Βυθιζόμενο
  • Κωδικός: DW92

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
8 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας