Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο
Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο

Τεχνητό Savage Gear Barra Jerk Βυθιζόμενο

Savage Gear
04.0747
Διαθέσιμο
16,90 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Το Savage Gear Barra Jerk Lure είναι μια τέλεια απομίμηση ενός μικρού Λούτσου με μαγικό περπάτημα και εξαιρετικά λεπτό σώμα.

Μοντέλο
Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ενώ οι μεγάλοι Λούτσοι είναι μερικά από τα πιο άγρια θαλάσσια αρπακτικά της Μεσογείου, τα πιο μικρά Barracuda αποτελούν μια λιχουδιά για πολλά άλλα αρπακτικά ψάρια, όπως Φαγκριά, Γοφάρια, Μαγιάτικα, Λίτσες, Σφυρίδες, κ.α. αλλά ακόμη και για τα πιο μεγάλα, κανιβαλιστικά Barracuda. Το Savage Gear Barra Jerk Lure είναι μια τέλεια απομίμηση ενός μικρού Λούτσου με μαγικό περπάτημα και εξαιρετικά λεπτό σώμα.

Με βάση το επιτυχημένο λεπτό και μακρύ σχήμα που έχει αποδειχθεί ότι φέρνει επιτυχίες στη Μεσόγειο, το Savage Gear Barra Jerk θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχιών σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαθέτει μεγάλη και σταθερή τροχιά κατά τη βολή, χάρη σε ένα εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς βάρους, με σφαίρες βολφραμίου και σταθερά έρμα σε βασικές θέσεις, ενώ ένα μαγνητικό στήριγμα εγγυάται εξαιρετική δράση, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το ισχυρό και ενισχυμένο σώμα του Savage Gear Barra Jerk θα αντισταθεί στις επιθέσεις από αιχμηρά δόντια, ενώ το νέο πεντάγωνο χείλος παρέχει μια δυνατή, καθαρή και ζωντανή δράση. Είτε χρησιμοποιείτε ψηλό καλάμι, είτε ψαρεύετε με κοντό καλάμι, είτε ανακτάτε εξαιρετικά γρήγορα, ή πολύ αργά, το Barra Jerk προσφέρει εκπληκτική δράση και διατηρεί την φυσική του θέση σε κάθε παύση της ανάκτησης.

Το ψαράκι Savage Gear Barra Jerk Lure διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα, από πολύ μελετημένα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με τις εκδόσεις για βυθιζόμενα και τενχητό επιφανείας. Ορισμένα χρώματα έχουν διαφανή πλάτη, οπότε αν ψαρεύετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φως του ήλιου θα περάσει μέσα από το σώμα και θα δημιουργήσει μια ελκυστική εικόνα στα ψάρια που παρακολουθούν από κάτω. Το Barra Jerk είναι ένα από τα πιο εξειδικευμένα τεχνητά που έχει δημιουργήσει ποτέ η Savage Gear σε εκδόσεις Floating, Slow Sinking και Sinking.

Είναι μια τέλεια απομίμηση μικρού Λούτσου με πολύ δυνατή κίνηση και λεπτό σώμα. Όλα τα μεγέθη διαθέτουν σφαίρες βολφραμίου για ασύγκριτη βολή.

Είναι διαθέσιμα σε:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εξελιγμένο σύστημα μεταφοράς βάρους για μακρινές βολές
  • Δυνατό, ενισχυμένο σώμα
  • Ευέλικτη δράση για πολλά στυλ ανάκτησης
  • Διαθέσιμες εκδόσεις: Επιφανείας, Αργής Βύθισης και Βυθιζόμενα
  • Ρεαλιστικές λεπτομέρειες ενός μικρού Λούτσου
  • Πεντάγωνο χείλος για έντονη, ζωντανή δράση
  • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων
Μοντέλο Μήκος Βάρος Τύπος Βάθος Λειτουργίας Διαθέσιμα Χρώματα
190S 19 εκ 29 γρ Βυθιζόμενο 0,7 - 1,4 μ Blue Mackerel (1608987), Green Barracuda (1608984), Joker Barra (1608986), Phantom Barracuda (1608985), Pink Barracuda (1608983), Pink Belly Sardine (1608988)
210SS 21 εκ 38 γρ Αργής Βύθισης 0,7 - 1,4 μ Blue Mackerel (1608999), Green Barracuda (1608996), Joker Barra (1608998), Phantom Barracuda (1608997), Pink Barracuda (1608995), Pink Belly Sardine (1609000)
Μήκος Τεχνητού
18 εκ – 25 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
32 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας