Τεχνητό Bomber Long Shot
Τεχνητό Bomber Long Shot
Τεχνητό Bomber Long Shot
Τεχνητό Bomber Long Shot
Τεχνητό Bomber Long Shot
Τεχνητό Bomber Long Shot

Τεχνητό Bomber Long Shot

Bomber
04.0295
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
16,50 €
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό της Bomber, Long Shot διαθέτει 4 βασικά χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ένα πολύ πετυχημένο τεχνητό.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το τεχνητό της Bomber, Long Shot διαθέτει 4 βασικά χαρακτηριστικά τα οποία το καθιστούν ένα πολύ πετυχημένο τεχνητό.

Σε μια σύντομη περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών τους, τα Bomber Long Shot διαθέτουν βελτιωμένο σύστημα βαρύτητας με το οποίο επιτυγχάνονται πολύ μακρινές βολές, ενισχυμένες σαλαγγιές κατά της διάβρωσης, ρεαλιστικά χρώματα, και τέλος μια άκρως ρεαλιστική και ακαθόριστη κίνηση με τρέμουλο, την οποία κανένα αρπακτικό δεν μπορεί να αντισταθεί.

Το προφίλ του Bomber Saltwater Long Shot είναι λεπτό.

Εσωτερικά, διαθέτει ένα σύστημα μεταφοράς βάρους, το οποίο επιτρέπει στη σφαίρα να μεταφέρεται στην ουρά του τεχνητού όταν πραγματοποιούμε βολή. Όταν το τεχνητό προσγειωθεί στο νερό, η σφαίρα επιστρέφει στη θέση της. Αυτή η μετακίνηση σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό του σχήμα, επιτρέπουν στο Bomber Long Shot να "σκίσει" τον αέρα και να πετύχει πολύ μακρινές βολές.

Η κίνηση του Long Shot είναι με μεγάλο πλάτος και παρομοιάζει τραυματισμένο ψάρι, εικόνα στην οποία δύσκολα αντιστέκονται οι γειτονικοί θηρευτές.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό το οποίο καθιστά το τεχνητό Bomber Saltwater Grade Long Shot διαφορετικό από ανταγωνιστικά τεχνητά, είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι οποίοι έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικοί σε διαφορετικές θάλασσες. Αν διαθέτετε όλη την γκάμα, σίγουρα θα έχετε ένα τεχνητό το οποίο θα αποδώσει, όπου και αν ψαρεύετε.

Τέλος, αν στοχεύετε σε μεγάλα θηράματα, τότε χρειάζεστε ένα τεχνητό το οποίο θα αντέξει σε δυνατές επιθέσεις, ξανά και ξανά. Το Bomber Long Shot είναι εξοπλισμένο με ισχυρές σαλαγγιές 4x κατά της διάβρωσης και ισχυρό περιφερειακό εξοπλισμό.

Μοντέλο Μέγεθος Βάρος Σαλαγγιά Βύθισμα Casting Βύθισμα Συρτής
BSWLS5 12,70 εκ 21,26 γρ #2 0,61~0,91 μ 0,91~1,52 μ
BSWLS6 15,24 εκ 33,66 γρ 2/0 0,61~1,22 μ 1,22~2,44 μ
Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας