Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow
Τεχνητά Yo-Zuri L Minnow

Τεχνητό Yo-Zuri L-Minnows Series™ Βυθιζόμενο

Yo-Zuri
04.0571
Διαθέσιμο
10,50 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Το τεχνητό Yo-Zuri L-Minnows Series™ είναι ένα μικρού μεγέθους, βυθιζόμενο τεχνητό το οποίο γρήγορα θα γίνει από τα αγαπημένα των φίλων της τεχνικής Light Rock Fishing.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το τεχνητό Yo-Zuri L-Minnows Series™ είναι ένα μικρού μεγέθους, βυθιζόμενο τεχνητό το οποίο γρήγορα θα γίνει από τα αγαπημένα των φίλων της τεχνικής Light Rock Fishing, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ψαρά να εξερευνήσει σημεία μεγάλου βάθους, με απόκρημνα βράχια, καθώς βυθίζεται ελεγχόμενα και μπορεί να φτάσει σε μεγάλο βάθος.

Τα τεχνητά L-Minnow βυθίζονται πιο γρήγορα από τα συνήθη Minnows και σας βοηθούν να καθορίσετε το σημείο στην υδάτινη στήλη στο οποίο υπάρχει δραστηριότητα. Το ψαράκι αυτό θα σας επιτρέψει να ψαρέψετε σε διάφορα βάθη και συνθήκες.

Αν και μικρό σε μέγεθος, αυτό το βυθιζόμενο wobbler, μπορεί να πραγματοποιήσει μακρινές βολές ακριβείας. Μπορείτε επίσης να ψαρέψετε το Yo-ZuriL-Minnow και με Συρτή σε βάθος 50 εκ, ενώ θα σας δώσει και λύσεις σε γλυκό νερό.

Το Yo-Zuri L-Minnows Series™ έχει κατασκευαστεί από ισχυρή ρητίνη ABS και είναι εξοπλισμένο με δύο σαλλαγκιές. Η Yo-Zuri δεν αμέλησε και την αισθητική του πλευρά, καθώς διαθέτει ολογραφικό φύλλο το οποίο προκαλεί αντανακλάσεις και το φινίρισμά του διαθέτει ποιοτικές λεπτομέρειες, που το κάνουν να δείχνει φυσικό, όπως τα ανάγλυφα λέπια.

Κωδικός Μήκος Βάρος Αγκίστρι Τύπος Διαθέσιμα Χρώματα
F1166 3,3 εκ 3,5 γρ 12 Βυθιζόμενο M92, M99, M102, M113, PRT
F1167 4,4 εκ 5 γρ 12 Βυθιζόμενο M92, M99, M102, PRT, C44
F1168 6,6 εκ 7 γρ 8 Βυθιζόμενο M92, M99, M102, M113, PRT, C44, YP
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας