Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW
Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW

Τεχνητό DUO Bay Ruf Seek 85HW

DUO
04.0596
Διαθέσιμο
22,00 €
Με ΦΠΑ

Το DUO Bay Ruf Seek 85HW μπορεί να επιτύχει θεαματική απόσταση βολής, ακόμη και με κόντρα άνεμο και οποιοδήποτε σημείο στοχεύσετε, βρίσκεται εντός εμβέλειας, ακόμα κι αν υπάρχουν ισχυρά ρεύματα στην περιοχή.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτό που στόχευε να αναπτύξει η DUO, με το Bay Ruf Seek 85HW ήταν η γέννηση ενός μοντέλου Heavy Weight. Το 85HW είναι ένα τεχνητό με τη δράση "Seek & Slide", επιτρέποντας στους ψαράδες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες μεγάλων περιοχών. Το μοντέλο 85HW, είναι ένα βαρύ, βυθιζόμενο τεχνητό, ιδανικό για μεγάλες βολές, που ανταποκρίνεται γρήγορα στις εντολές του καλαμιού σας και στην κάθε τεχνική ανάκτησης.

Το DUO Bay Ruf Seek 85HW γεννήθηκε για να επιτρέπει στους ψαράδες να ψαρεύουν σε δύσκολες συνθήκες. Το Seek 85HW μπορεί να επιτύχει θεαματική απόσταση βολής, ακόμη και με κόντρα άνεμο και οποιοδήποτε σημείο στοχεύσετε, βρίσκεται εντός εμβέλειας, ακόμα κι αν υπάρχουν ισχυρά ρεύματα στην περιοχή.

Η DUO έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις γραφικές λεπτομέρειες και στη χρωματική γκάμα των Seek 85HW.

Η DUO έχει δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτό το Lipless (χωρίς χείλος) τεχνητό και συγκεκριμένα στην οριζόντια και πλάγια κίνησή του, που ακολουθείται από μια απροσδόκητη δράση «slide and seek». Αυτή η κίνηση μοιάζει με την αντίδραση ενός ψαριού που πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και αλλάζει την πορεία του, ενεργοποιώντας τα αρπακτικά ένστικτα θηρευτών όπως το Λαβράκι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 8,5 εκ
  • Βάρος: 20 γρ
  • Σταθερό κέντρο βάρους
  • Κατηγορία: Βυθιζόμενο
  • Βύθισμα: 0,2 - 0,8 μ
  • Σαλλαγκιές: #6
  • Κρίκοι: #3
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
2 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας