Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S
Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S

Τεχνητά DUO Spearhead Ryuki 46S

DUO
04.0598
Διαθέσιμο
15,00 €
Με ΦΠΑ

Το DUO Ryuki 46S είναι ένα πλήρως ανανεωμένο μοντέλο, που είναι ακόμα πιο εύκολο στη χρήση, ενώ διατηρεί την ίδια δράση κάτω από το νερό.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αρχικά κατασκευάστηκαν για χρήση σε γλυκά νερά και συγκεκριμένα για ψάρεμα Πέστροφας, αλλά σύντομα κατάκτησαν και τη θάλασσα. Τα Spearhead Ryuki κατασκευάζονται σε βυθιζόμενα και τεχνητά επιφανείας και διαθέτουν μοναδικά σχεδιασμένη πλεύση.

Η σειρά τεχνητών Ryuki είναι από τα πιο πετυχημένα projects της DUO. Κάθε τεχνητό Ryuki είναι πολύ αποδοτικό, ευέλικτο ως προς τη χρήση του και εύκολα προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες. Μπορείτε εύκολα να πείτε ότι υπάρχει ένα τεχνητό DUO Ryuki για κάθε περίσταση. Η DUO σας παρέχει τα τεχνητά Ryuki σε διάφορα μεγέθη και βάρη, αρματωμένα με σαλαγκιές και με τεχνικές λεπτομέρειες οι οποίες τα διαφοροποιούν, ώστε να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικά, ανάλογα με τα αλιεύματα στα οποία απευθύνεστε. Ανταποκρίνονται σε κάθε ανάκτηση και μόλις βρεθούν στο νερό γίνονται στόχος για τους θηρευτές της περιοχής.

Το Spearhead Ryuki είναι ένα τεχνητό που μπορεί να διατηρεί σταθερά, μια νευρική κίνηση χωρίς μεγάλο wobbling, ακόμα και σε ρηχά νερά με γρήγορη ροή νερού. Είναι ένα τεχνητό το οποίο δεν σκαλώνει στο βυθό και έχει ενισχυμένο χρώμα και γλώσσα για δύσκολο περιβάλλον. Η DUO το κατάφερε και το ονόμασε Spearhead Ryuki. Το παρήγαγε σε διάφορα μεγέθη και σύντομα έγινε ένα κορυφαίο τεχνητό για πέστροφες.

Το DUO Ryuki 46S είναι ένα πλήρως ανανεωμένο μοντέλο, που είναι ακόμα πιο εύκολο στη χρήση, ενώ διατηρεί την ίδια δράση κάτω από το νερό. Οι διαφορές του δεν έχουν να κάνουν απλά με το μέγεθος και το βάρος του. Είναι ένα εντελώς νέο τεχνητό της οικογένειας Ryuki όσον αφορά την εμφάνιση, καθώς τόσο το σχήμα του σώματος, όσο και η εσωτερική του δομή έχουν επανασχεδιαστεί από την αρχή.

Το Ryuki 46S ζυγίζει 1 γρ περισσότερο από τα 45S και 50S, είναι εύκολο στο χειρισμό ακόμα και με finesseτεχνικές και δίνει τη δυνατότητα στον ψαρά να ψαρεύει σε βαθύτερα σημεία της υδάτινης στήλης, με ισχυρά ρεύματα. Το σώμα του έχει χαμηλό κέντρο βάρους, ώστε να επιτυγχάνονται μακριές ρίψεις και αυτό κατέστη δυνατό λόγω των σταθερών βαρών που έχει τοποθετήσει η DUOσε δύο θαλάμους, στο κέντρο του σώματος. Το χαμηλό κέντρο βάρους βοηθά το DUO Ryuki 46S να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του καλαμιού μας.

Το χείλος έχει επίσης επανασχεδιαστεί και δημιουργεί μια πιο κλειστή γωνία, ώστε να φέρει μεγαλύτερη αντίσταση στο νερό. Ως εκ τούτου, καθιστά δυνατή τη βύθιση του τεχνητού σε βαθύτερα σημεία της υδάτινης στήλης, προκαλώντας με την παρουσία του τους θηρευτές της περιοχής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 4,6 εκ
  • Βάρος: 5 γρ
  • Κατηγορία: Σταθερών Βαρών / Βυθιζόμενο
  • Σαλλαγκές: #12
  • Κρίκοι: #0
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας