Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil
Τεχνητό Bassday Crystal Pencil

Τεχνητό Bassday Crystal Pencil Βυθιζόμενο

Bassday
04.0619
Διαθέσιμο
26,50 €
Με ΦΠΑ

Πρόκειται για ένα Pencil που στοχεύει σε Πελαγικά είδη όπως Τονοειδή, Λίτσες, Μαγιάτικα, Κυνηγούς, αλλά και Γοφάρια και Λαβράκια.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πρόκειται για ένα βυθιζόμενο Pencil που στοχεύει σε Πελαγικά είδη όπως Τονοειδή, Λίτσες, Μαγιάτικα, Κυνηγούς, αλλά και Γοφάρια και Λαβράκια.

Το μυστικό του Bassday Crystal Pencil στα 9,5 και 12 εκ έγκειται στην ικανότητά του να αναπαράγει από μόνο του την εικόνα ενός κοπαδιού μικρών ψαριών. Η χρωματική σειρά της σειράς Crystal Pencil lure αποτελείται κυρίως από διάφανα σώματα. Ένα κοπάδι ψαριών δημιουργείται στα μάτια των αρπακτικών, μέσω της διάχυτης αντανάκλασης από το κρυστάλλινο σώμα τους και το ολόγραμμα που βρίσκεται στην ουρά.

Χρησιμοποιώντας προς όφελός του την ικανότητα για πολύ μακρινές βολές, την αντοχή και το διαυγές σώμα του, το Bassday Crystal Pencil μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα αναζήτησης, για την εύρεση μεταναστευτικών ειδών. Παρά τον βυθιζόμενο χαρακτήρα του, είναι στην πραγματικότητα ένα τεχνητό Top Water, το οποίο παραμένει στην επιφάνεια κατά την ανάκτηση. Αυτό οφείλεται στο οπισθοβαρές σώμα του. Καθώς πραγματοποιείτε ανάκτηση, το σώμα του προκαλεί αναταραχή στην επιφάνεια, η οποία το κάνει να μοιάζει με μικρόψαρο σε πανικό διαφυγής από κίνδυνο.

Η Bassday τοποθέτησε ένα εσωτερικό σύρμα πάχους 1,4 χιλιοστών, διαπερνώντας το σώμα του, επιτρέποντάς του να αντέχει σε βίαιες επιθέσεις.

Σε σύγκριση με το Crystal Pencil 120S, η δράση του οποίου είναι σχεδόν αυτόματη, το ψαράκι 95S είναι πιο επιθετικό στην πρόκληση επιθέσεων από θηρευτές. Η μείωση του μεγέθους επιτρέπει στον αλιέα μια ποικιλία ενεργειών, ενώ διατηρεί την εξαιρετική απόσταση βολής που προκαλεί από το κέντρο βάρους 30 γρ στην ουρά. Επιπλέον, η μείωση του βάρους του τεχνητού, επιτρέπει στον ψαρά να χρησιμοποιήσει πιο ελαφρύ εξοπλισμό.

Μοντέλο Μέγεθος Βάρος Σαλλαγιά Κρίκος
Crystal Pencil 95S 95 χιλ 30 γρ #4 #4
Crystal Pencil 120S 120 χιλ 37 γρ #2 #5
3 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας