Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light
Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light

Αγκίστρια BKK 8070 Jigging Light

BKK
09.0301
Διαθέσιμο
10,00 €
Με ΦΠΑ

Το BKK 8070-3X-HG είναι ένα αγκίστρι το οποίο βρίσκει πολλές εφαρμογές σε τεχνικές Jigging και έχει σχεδιαστεί για να αρματώνετε μεταλλικούς πλάνους, απευθυνόμενοι σε πληθώρα αλιευμάτων.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Ακρωνύμιο BKK είναι η συντομογραφία της επωνυμίας Black King Kong, μια εταιρία με περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης στην κατασκευή αγκιστριών. Σήμερα, η BKK έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια για την εισαγωγή υλικών κατασκευής και τεχνογνωσίας από την Ιαπωνία. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως για κάθε ένα αγκίστρι BKK που κατασκευάζεται, είναι η δέσμευση της εταιρίας Black King Kong για συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας. Η φιλοσοφία της BKK βασίζεται στην απόδοση τιμής και σεβασμού προς κάθε ψαρά ο οποίος αναζητά χαρά και την ελευθερία του μέσα από το ψάρεμα. Η ΒΚΚ είναι σίγουρα μια εταιρία η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε Assist Hooks, καθώς τα προϊόντα της είναι πολύ ισχυρά, με υψηλό βαθμό διάτρησης.

Το BKK 8070-3X-HG είναι ένα αγκίστρι το οποίο βρίσκει πολλές εφαρμογές σε τεχνικές Jigging και έχει σχεδιαστεί για να αρματώνετε μεταλλικούς πλάνους, απευθυνόμενοι σε πληθώρα αλιευμάτων.

Η εταιρία BKK αξιοποίησε την τεχνολογία Hand-Ground για την κατασκευή του 8070-3X-HG, μια ιδιαίτερη και χειροποίητη μέθοδο ακονίσματος με την οποία η BKK δημιουργεί αγκίστρια με πρωτοφανή απόδοση διείσδυσης. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο μετατρέπει την κλασσική κωνική μύτη ενός αγκιστριού, σε τριγωνική λεπίδα που θυμίζει ξίφος. Χάριν σε αυτή την διαδικασία, μειώνεται η αντίσταση κατά την διάτρηση και ενισχύεται η ευκολία και η ταχύτητα διείσδυσης του αγκιστριού. Επίσης, με αυτή την τεχνολογία η BKK έχει καταφέρει να ενισχύσει την αντοχή στη φθορά και την κάμψη.

Η μεγάλη αντοχή του 8070-3X-HG, οφείλεται στην διαδικασία ακονίσματος και στην σφυρηλάτηση των αγκιστριών. Διαθέτουν επίσης μεγάλη, ανοιχτή καμπύλη, αλλά και λεπτό μάτι, ώστε να περνά εύκολα από μέσα το split-ring.

Το φινίρισμα είναι γυαλιστερό και φωτεινό, με μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και συνεπώς στο χρόνο.

Αυτά είναι τα ίδια αγκίστρια με τον κωδικό SF8070 Light Jig Assists, χωρίς το Assist νήμα και τις τρέσες.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για την σωστή επιλογή των Assist Hooks που προορίζονται για αρμάτωμα πλάνων.

Για όσους είστε αρχάριοι στο θέμα της χρήσης των κατάλληλων Assist Hooks και στο δέσιμό τους, υπάρχει ένα χρήσιμο άρθρο στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine με πολύτιμες συμβουλές για το αρμάτωμα των Assist Hooks, όπως και ένα αναλυτικό βίντεο με έναν απλό κόμπο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Επικάλυψη Bright Tin (BT)
  • Κατασκευή 3X Steel Wire
  • Ατόφιο Slim Μάτι
  • Κωδικός: 8070-3X-HG
  • Εφαρμογές: Jigging
Μέγεθος Αντοχή Τεμάχια ανά Συσκευασία
1/0 14,5 κιλά 9
2/0 16 κιλά 8
3/0 17,5 κιλά 7
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
5 αντικείμενα
Νέο
6171807092513
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας