Αγκίστρι Kendozo Slow Jigging

Αγκίστρι Kendozo Slow Jigging

Kendozo
09.0372
Διαθέσιμο
7,20 €
Με ΦΠΑ

Από την εταιρία Kendozo ένα πολύ δυνατό αγκίστρι για την τεχνική του Slow Jigging και όχι μόνο.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Από την εταιρία Kendozo ένα πολύ δυνατό αγκίστρι για την τεχνική του Slow Jigging και όχι μόνο.

Το Kendozo Slow Jigging διαθέτει εξαιρετικά λεπτό κορμό και πραγματικά χαμηλό βάρος. Αποτελούν μια άριστη επιλογή για την κατασκευή Assist για την τεχνική του Slow Jigging.

Διπλά ενισχυμένα σε καίρια σημεία όπως το αρπάδι και η παλέτα, επιτρέπουν την ορθή πλεύση του πλάνου μέσα στο νερό, ακολουθώντας αρμονικά την πορεία του. Η φαρδιά παλέτα που διαθέτουν, τους χαρίζει εύκολο και σίγουρο δέσιμο ώστε να μην σας ξεφεύγει καμία σπείρα στο δέσιμο, ενώ ο λεπτός κορμός τους τα κάνει χρήσιμα και σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις όπως η χρήση τους ως κλέφτης στο αρμάτωμα μιας σιλικόνης.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine, ένα χρήσιμο άρθρο για την σωστή επιλογή των Assist Hooks που προορίζονται για αρμάτωμα πλάνων.

Μέγεθος Αντοχή Τεμάχια ανά Συσκευασία
1/0 17 κιλά / 38 Lbs 14
2/0 20 κιλά / 44 Lbs 11
3/0 28 κιλά / 62 Lbs 9
4/0 30 κιλά / 66 Lbs 8
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας