Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ
Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ
Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ
Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ
Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ
Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ

Αγκίστρια BKK Octopus Beak Straight Eye Μαύρο Νίκελ

BKK
09.0553
Διαθέσιμο
4,20 €
Με ΦΠΑ

Το μοντέλο BKK Octopus Beak Black Nickel με ίσιο κορμό και κρίκο, έχει σχεδιαστεί για μεγάλες μάχες κατηγορίας Big Game και δυνατά αλιεύματα, τόσο σε γλυκό όσο και σε θαλασσινό νερό, με ζωντανά δολώματα μεγάλου μεγέθους.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Ακρωνύμιο BKK είναι η συντομογραφία της επωνυμίας Black King Kong, μια εταιρία με περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης στην κατασκευή αγκιστριών. Σήμερα, η BKK έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια για την εισαγωγή υλικών κατασκευής και τεχνογνωσίας από την Ιαπωνία. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως για κάθε ένα αγκίστρι BKK που κατασκευάζεται, είναι η δέσμευση της εταιρίας Black King Kong για συνεχή βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας. Η φιλοσοφία της BKK βασίζεται στην απόδοση τιμής και σεβασμού προς κάθε ψαρά ο οποίος αναζητά χαρά και την ελευθερία του μέσα από το ψάρεμα. Η ΒΚΚ είναι σίγουρα μια εταιρία η οποία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε Assist Hooks, καθώς τα προϊόντα της είναι πολύ ισχυρά, με υψηλό βαθμό διάτρησης.

Το μοντέλο BKK Octopus Beak Black Nickel με ίσιο κορμό και κρίκο, έχει σχεδιαστεί για μεγάλες μάχες κατηγορίας Big Game και δυνατά αλιεύματα, τόσο σε γλυκό όσο και σε θαλασσινό νερό, με ζωντανά δολώματα μεγάλου μεγέθους. Αυτό φαίνεται και από τη μεγάλη καμπύλη που διαθέτει ο κορμός τους και η οποία επιτρέπει τη χρήση καλαμαριού, σουπιάς, ψαριού, ενώ στα μικρότερα μεγέθη μπορείτε να προσαρμόσετε και σκουλήκια.

Επιπρόσθετα, η τεχνολογία της BKK M-Series με την επίστρωση σε Μαύρο Νίκελ χρώμα, αξιοποιεί μια μοναδική τεχνική βαφής, εξασφαλίζοντας την τέλεια προσκόλληση του χρώματος πάνω στο μέταλλο. Έπειτα και από θερμική επεξεργασία, το Μαύρο χρώμα διασφαλίζει την αντοχή του στο χρόνο και ενισχύει την αντίσταση κατά της διάβρωσης.

Τα BKK Octopus Beak Black Nickel είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγκίστρια για αρματωσιές ζωντανού. Είναι παπαγαλέ και οι ιδιότητές τους τα κατατάσσουν στην κατηγορία των αγκιστριών με πολλές επιτυχίες, καθώς το αρπάδι τους είναι ιδιαίτερα αιχμηρό με πολύ καλή ικανότητα γρήγορης και ασφαλούς διάτρησης.

Τα Assist BKK Octopus Beak Straight Eye έχουν κατασκευαστεί ώστε να αποτελούν τα ιδανικά αγκίστρια για χρήση με ζωντανό δόλωμα. Το μέταλλό τους διαθέτει μεγάλη αντοχή, ενώ η αιχμή τους έχει κατασκευαστεί αξιοποιώντας μια ιδιαίτερη, χειροποίητη μέθοδο ακονίσματος, με την οποία η BKK μετατρέπει μια κλασσική κωνική μύτη ενός αγκιστριού σε τριγωνική λεπίδα, που θυμίζει ξίφος. Χάριν σε αυτή την διαδικασία όχι μόνο μειώνεται η αντίσταση κατά την διάτρηση, αλλά αυξάνεται και η ταχύτητα διάτρησης. Επίσης ενισχύεται η αντοχή στη φθορά και την κάμψη του κορμού.

Η συγκεκριμένη έκδοση με ίσιο κορμό και κρίκο, έρχεται να συμπληρώσει την έκδοση με τον κρίκο σε γωνία 45 μοιρών

Δοκιμάστε τα και θα διαπιστώσετε ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για αλιεύματα του βυθού. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία M-Series
  • Μαύρο Νίκελ Χρώμα
  • Κατασκευασμένα από Χάλυβα για μέγιστη Δύναμη και Αντοχή
  • Βαρέου Τύπου
  • Ίσιος Κρίκος
  • Αρπάδι Super Sharp Needle Point
  • Σφυρηλάτημένος Κορμός
  • Παπαγαλέ
  • Με Λείανση Ακριβείας
Κωδικός Προϊόντος Μέγεθος Τεμάχια
A-BP-2108 3/0 8
A-BP-2109 4/0 7
A-BP-2110 5/0 7
A-BP-2111 6/0 7
Κατηγορία Αγκιστριών
Ίσιο Κρίκο
Ανοξείδωτο
Παπαγαλέ
9 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας