Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S
Αγγίστρια Assist Vanfook MSA 35S

Αγκίστρια Assist Vanfook MSA 35S

Vanfook
09.0202
Διαθέσιμο
6,50 €
Με ΦΠΑ

Assist Hooks κατασκευασμένα στην Ιαπωνία από την ηγέτιδα εταιρία Vanfook. Τα MSA 35S έχουν κατασκευαστεί για κάθετες τεχνικές του βυθού και για θηράματα όπως το Φαγκρί.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Assist Hooks κατασκευασμένα στην Ιαπωνία από την ηγέτιδα εταιρία Vanfook. Τα MSA 35S έχουν κατασκευαστεί για κάθετες τεχνικές του βυθού και για θηράματα όπως το Φαγκρί.

Διατίθενται σε δύο μεγέθη (Medium & Large) και είναι δεμένα με assist line. Η Vanfook γνωρίζει ότι κάθε τρέσα έχει τις ιδιαιτερότητες της και για αυτό το λόγο, φρόντισε μεν να δέσει τα αγκίστρια σε ζευγάρια, αλλά τον κεντρικό κόμπο που ορίζει τις αποστάσεις των αγκιστριών τον άφησε σε εσάς, ώστε να τα προσαρμόζετε εκεί ακριβώς που θέλετε.

Το νήμα των Assist είναι πλεκτό και μία από τις ίνες είναι κόκκινη, αντανακλαστική για να προκαλεί οπτικά. Στο εσωτερικό του νήματος των MSA 35S υπάρχει πυρήνας ο οποίος διασφαλίζει ότι η αρματωσιά σας θα στέκεται όπως πρέπει χωρίς τα αγκίστρια θα μπερδεύονται μεταξύ τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαθέσιμα σε 2 μεγέθη: Medium, Large
  • 3 Σετ ανά Συσκευασία
  • Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
10 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας