Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81
Σαλλαγκιές Decoy Y-S81

Σαλλαγκιές Decoy Y-S81

Decoy
09.0212
Διαθέσιμο
6,50 €
Με ΦΠΑ

 Οι Decoy Y-S81 είναι βαρέου τύπου και αντοχής σαλλαγκές, οι οποίες προορίζονται για αντικατάσταση παλαιών σαλλαγκιών σε τεχνητά.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Decoy σχεδίασε τις σαλλαγκές Y-S81, για τις οποίες πολλά μπορούν να ειπωθούν, καθώς διαθέτουν πολλά, καινοτόμα χαρακτηριστικά. Οι Decoy Y-S81 είναι βαρέου τύπου και αντοχής σαλλαγκές, οι οποίες προορίζονται για αντικατάσταση παλαιών σαλλαγκιών σε τεχνητά. Η ποιότητά τους είναι αξεπέραστη, η δύναμή τους ασύγκριτη και κατάλληλες για οποιοδήποτε μέγεθος θηρευτή της Μεσογείου.

Οι Decoy Υ-S81 διαθέτει τρία εξαιρετικά ισχυρά άγκιστρα, η αποδοτικότητα των οποίων μπορεί να συγκριθεί με την σαλλαγκιά Owner ST-46, αλλά με μικρότερο βάρος.

Η αιχμή τους διαθέτει υψηλό βαθμό διάτρησης και δεν «κλείνει» προς τα μέσα, αλλά είναι απόλυτα ίσια. Επίσης ο κορμός της Y-S81 είναι ενισχυμένος και σφυρηλατημένος για έξτρα αντοχή.

Κάθε άγκιστρο διαθέτει ένα λεπτό "μάτι" ιδανικό για την εισαγωγή δακτυλίων διαχωρισμού.

Άλλο ένα μοναδικό τους χαρακτηριστικό είναι το «φιλικό προς κρίκους, μάτι» το οποίο σε σημείο που δεν επηρεάζει την αντοχή της σαλλαγκιάς, είναι πιο λεπτό, ώστε να περνά ο κρίκος πιο εύκολα χωρίς να επηρεάζεται η μνήμη του.

Εκτός από τη διαδικασία συγκόλλησης και θερμικής σκλήρυνσης για την κατασκευή τους, η Decoy έχει εφαρμόσει φινίρισμα Aqua Block για μεγαλύτερη αντοχή κατά της διάβρωσης.

Κωδικός Μέγεθος Τμχ/Συσκευασία
408278 #1 5
408261 #2 6
408254 #4 6
819555 #1/0 4
Μέγεθος Σαλλαγκιάς
00002.1/0 - 3/0
00003.1 - 3
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας