Assist Hooks Owner Dual Dancing Junior 5292
Assist Hooks Owner Dual Dancing Junior 5292
Assist Hooks Owner Dual Dancing Junior 5292
Assist Hooks Owner Dual Dancing Junior 5292

Assist Hooks Owner Dual Dancing Junior 5292

Owner
09.0219
Διαθέσιμο
6,10 €
Με ΦΠΑ

Τα αγκίστρια Assist 5292 Dual Dancing Stingers της Owner διατίθενται έτοιμα, αρματωμένα με δύο ζευγάρια assist hooks, κατάλληλα για κάθε πλάνο jigging, μικρού μεγέθους.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα αγκίστρια Assist 5292 Dual Dancing Stingers της Owner διατίθενται έτοιμα, αρματωμένα με δύο ζευγάρια assist hooks, κατάλληλα για κάθε πλάνο jigging, μικρού μεγέθους.

Η σειρά αγκιστριών Junior είναι κατασκευασμένα από την Owner από High Carbon Steel, για απαράμιλλη δύναμη. Το κράμα μετάλλου Carbon Steel, είναι μίξη μετάλλου με άνθρακα σε ποσοστό μεταξύ 0,61% και 1,50%, το οποίο συνήθως αξιοποιείται στην κατασκευή εργαλείων. Το κράμα High Carbon Steel είναι πολύ δύσκολο να κοπεί, και να λυγίσει. Αν δε, υποστεί επεξεργασία με θερμότητα γίνεται πιο συμπαγές και σκληρό.

Η Owner κατασκεύασε τα συγκεκριμένα αγκίστρια για δύναμη, με παλέτα, με μειωμένο βάρος και είναι δεμένα σε κλειστό κρίκο. Τα Assist Owner Junior 5292 διαθέτουν επίσης θερμοσυστελόμενο, είναι σωστά αρματωμένα, με μύτη Needle Point για να διασφαλίζουν καρφώματα. Επίσης, το αρπάδι των συγκεκριμένων αγκιστριών, διαθέτει μια ελαφριά κλίση προς τα έσω, έτσι ώστε να προστατεύονται από παρατεταμένα χτυπήματα στο σώμα του πλάνου.

Ο πυρήνας του Assist Line διαθέτει αόρατη μεσινέζα, καθώς έτσι αποφεύγονται οι εμπλοκές των αγκιστριών μεταξύ τους.

Τα Owner Junior Stinger 5292 έχουν κατασκευαστεί για τεχνικές κάθετου jigging και αποδίδουν τα ίδια αποτελέσματα όπως τα μεγαλύτερα αγκίστρια της σειράς, αλλά με πιο κοντό νήμα και ταιριάζει καλύτερα σε μικρού μεγέθους πλάνους.

Είτε ψαρεύετε σε γλυκό, ή θαλασσινό νερό, τα αγκίστρια Owner Junior Dual Dancing Stinger αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για πλάνους jigging.

Κάθε συσκευασία περιέχει δύο αρματωμένα ζευγάρια.

Κωδικός Τύπος Μέγεθος Τεμάχια Μήκος Assist Line Αντοχή Assist Line Κρίκος
5292-109 Junior #1 2 ζεύγη 10 χιλ 105 Lbs 5195
5292-119 Junior 1/0 2 ζεύγη 15 χιλ 155 Lbs 5195
5292-129 Junior 2/0 2 ζεύγη 20 χιλ 155 Lbs 5195
Κατηγορία Αγκιστριών
Κυρτό Κεφάλι
29 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας