Αγκίστρια Yuki CX90
Αγκίστρια Yuki CX90
Αγκίστρια Yuki CX90
Αγκίστρια Yuki CX90

Αγκίστρια Yuki CX90

Yuki
09.0249
Διαθέσιμο
3,70 €
Με ΦΠΑ

Στρογγυλά αγκίστρια από την Yuki για τεχνικές με ζωντανό δόλωμα και όχι μόνο.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στρογγυλά αγκίστρια από την Yuki για τεχνικές με ζωντανό δόλωμα και όχι μόνο.

Λόγω του πολύ χαμηλού τους βάρους το Yuki CX90 είναι ιδανικό για να αρματώσουμε ζωντανά δολώματα όπως καλαμάρια και ψάρια χωρίς να τα τραυματίσουμε πολύ και να επηρεάσουμε την κίνησή τους. Έτσι το αγκίστρι αυτό διαπρέπει στο Μολύβι Φύλακα, στη Ζόκα, τον Κοντοφύλακα και φυσικά στο Heavy Casting.

Ακόμα λόγο του μικρού βάρους και μεγάλης αντοχής, μπορούμε να φτιάξουμε «κλέφτη» στην ουρά της αγαπημένης μας σιλικόνης χωρίς να επηρεάζει σημαντικά την κίνησή της. Ακόμα σε οποιαδήποτε χρήση νωπού δολώματος, δεν το βαραίνει, επιτρέποντάς του να κινείται με τα ρέματα ή τον κυματισμό τελείως φυσικά.

Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία, στα αγκίστρια της Yuki εφαρμόζονται όλες οι εξελίξεις στην κατασκευή αγκιστριών. Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά αγκιστριών, με μεγάλη καμπύλη, σε χρώμα μαύρο / ανθρακί, τα οποία έχουν λειανθεί χημικά και έχουν αποκτήσει ειδική ακίδα αγκίστρωσης, τεράστιας αντοχής συγκριτικά με την διατομή τους. Παρά το χαμηλό τους βάρος, τα αγκίστρια Yuki CX90 έχουν μεγάλη δύναμη, χαρακτηριστικό που τα κάνει ιδανικά για πολλές τεχνικές, όπως «βαρύ» Casting για συναγρίδες και μαύρα, για χρήση με νωπό – ζωντανό δόλωμα, Συρτή με βάρκα, χοντρή καθετή κλπ.

Η εταιρία Yuki προτείνει μάλιστα τα CX90, εξαιτίας της μεγάλης τους αντοχής για την κατασκευή «κλέφτη» στην ουρά των σιλικονούχων μας δολωμάτων, ιδανικά για να μην επηρεάζεται η πλεύση τους. Το ειδικό του κράμα άνθρακα διασφαλίζει ότι δε θα σπάσουν και η επικάλυψή τους ότι δε θα σκουριάσουν για πολλά ψαρέματα. Ιαπωνική τεχνολογία και εγγύηση από την Yuki.

Μοντέλο Μέγεθος

Τμχ ανά Συσκευασία

CX90 1 8
CX90 1/0 8
CX90 2/0 8
CX90 3/0 8
CX90 4/0 7
CX90 5/0 7
CX90 6/0 6
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Κυρτό Κεφάλι
Παπαγαλέ
29 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας