Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook
Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook
Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook
Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook
Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook
Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook

Palms Shore Flasher Μονό Assist Hook

Palms
09.0303
Διαθέσιμο
7,45 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Palms συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρία Decoy για την παρασκευή των μονών Assist, Shore Flasher Single.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Palms συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρία Decoy για την παρασκευή των μονών Assist, Shore Flasher Single.

Το συγκεκριμένο αγκίστρι διαθέτει ιδιότητες μεγάλης αντοχής, μετά το κάρφωμα και μπορεί να διαχειριστεί ένα strike. Η κατασκευή τους έχει γίνει από λεπτό μέταλλο, αλλά είναι ιδιαίτερα ισχυρά και με πολύ καλές ιδιότητες διάτρησης. Είναι ένα γνήσιο, κλασσικό Assist Hook, ντυμένο με έντονες, πυκνές ίνες, οι οποίες παράγουν αναλαμπές όταν έρθουν σε επαφή με το φως. Η Palms κατασκεύασε τα Shore Flasher Single να έχουν το ιδανικό μέγεθος, βάρος και μήκος Assist Line για να εξοπλίσετε τους διάφορους πλάνους της Palms για Light Shore jigging.

Η Decoy πρόσθεσε με την εμπειρία της αντιδιαβρωτική επίστρωση, ώστε να τα προστατεύει από τη διάβρωση, να τα διατηρεί κοφτερά, δυνατά και με ιδιότητες υψηλής διάτρησης. Είναι ένα Assist το οποίο προκαλεί με την παρουσία του και αντέχει σε μάχες με ένα Γοφάρι.

Κάθε συσκευασία περιέχει 4 μονά Assist Hooks.

Μέγεθος Κωδικός
M SFS#M
L SFS#L
LL SFS#LL
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
11 αντικείμενα
Νέο
4573435068441
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας