Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF
Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF

Μολυβοκεφαλές BKK Harpax Darting LRF

BKK
09.0378
Διαθέσιμη
5,50 €
Με ΦΠΑ

Η Harpax Darting LRF παράγει μια πιο ήπια δράση darting και το σχήμα του κεφαλιού της, την καθιστά ιδανική για περιοχές με έντονα ρεύματα.

Βάρος
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η BKK με την σειρά Jigheads για LRF, σχεδίασε τρεις διαφορετικές μολυβοκεφαλές για αυτές τις κατηγορίες σιλικονούχων, ώστε να αναδείξει τις ιδιαίτερες ικανότητες της κάθε μιας. Το αρμάτωμα μολυβοκεφαλής - σιλικόνης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στον κόσμο των Soft Baits και με αυτή τη σειρά η Ιαπωνική εταιρία δίνει μια ολιστική λύση σε ό,τι μπορεί να μας απασχολήσει. Mε κορυφαία υλικά για αντοχή στις καταπονήσεις και στο χρόνο και με την υπογραφή μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο.

Η Harpax Darting LRF παράγει μια πιο ήπια δράση darting και το σχήμα του κεφαλιού της, την καθιστά ιδανική για περιοχές με έντονα ρεύματα. Η BKK Harpax Darting είναι ένα jig head για επιθετικές παρουσιάσεις και σας προτρέπει για «γρήγορο ψάρεμα». Απλά πραγματοποιήσετε με το καλάμια σας γρήγορα Jerks, ξανά και ξανά.

Οι BKK Harpax Darting LRF συνδυάζουν κεφαλή σε σχήμα «αυγού» και επίπεδες πλευρές. Η BKK κατασκεύασε τις Harpax Darting LRF αποκλειστικά για τεχνικές Rock Fishing, ώστε να νιώθετε το «παιχνίδι» καλύτερα απ’ οποιαδήποτε άλλη μολυβοκεφαλή. Συνεπώς ακόμα και οι όχι και τόσο έμπειροι της τεχνικής να μπορούν να ψαρέψουν με ασφάλεια και να αισθανθούν οποιοδήποτε ερέθισμα στην άκρη του νήματος. Οι μολυβοκεφαλές διαθέτουν αγκίστρι με μεσαίο κορμό. Ο μεσαίου μήκους κορμός, επιτρέπει σε μεγάλο τμήμα της σιλικόνης να είναι ελεύθερο και εκτεθειμένο σε θηρευτές, ενώ η κίνηση της σιλικόνης διαφοροποιείται αν συνδυαστεί με άλλη μολυβοκεφαλή. Η κίνησή της απλώνεται σε μεγαλύτερο πλάτος και αυξάνεται η ελκυστικότητα του δολώματος.

Τέλος, το σχήμα της κεφαλής σχεδιάστηκε ώστε να παράγει τη μέγιστη δυνατή αντίσταση στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, η αντίσταση κατά την ανάκτηση αυξήθηκε και η επαφή του ψαρά με το τεχνητό γίνεται πιο άμεση, ακόμα και αν η μεσινέζα σας είναι λάσκα – αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω της συνεχούς κίνησης που παράγει η μολυβοκεφαλή, δύσκολα θα μείνει λάσκα η μεσινέζα σας. Με ένα απλό χτύπημα του καλαμιού η μετάδοση κίνησης είναι περισσότερο ελεγχόμενη.

Η γενική στρατηγική για την συγκεκριμένη τεχνική είναι η εξής:

  • Σηκώστε ψηλά τη μύτη του καλαμιού σας
  • Μαζέψτε τα μπόσικα και έχοντας πάντα επαφή με την σιλικόνη κάντε μικρά συνεχόμενα και κοφτά jerks καθώς ανακτάτε συνεχώς
  • Παύση για λίγο και συνεχίστε
  • Το τεχνητό και η σιλικόνη θα εκτελούν μια νευρική κίνηση "πάνω-κάτω" με την ουρά, ειδικά των Worm-Type σιλικονούχων, να κολυμπάει σαν αληθινή.
  • Εναλλακτικά κάντε τα jerks λίγο πιο αποφασιστικά και μακρόσυρτα κάνοντας τις αψίδες του τεχνητού να μεγαλώσουν.

Η επικάλυψη από Κασσίτερο προστατεύει την εσωτερική δομή του αγκιστριού από τη διάβρωση και η φωτεινότητά του τραβά την προσοχή με κάθε χτύπημα του καλαμιού μας.

Η ίσια μύτη του αγκιστριού διασφαλίζει γρήγορη και βαθιά διείσδυση στα σαγόνια του αλιεύματος.

Αγκίστρι Βάρος
#4 2,5 γρ / 3,5 γρ / 5 γρ
#6 1,8 γρ / 2,5 γρ / 3,0 γρ / 3,5 γρ
Βάρος Μολυβοκεφαλής
00001.0,5 - 5 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας