Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M
Αγκίστρια Owner S-75M

Αγκίστρια Owner S-75M

Owner
09.0398
Χωρίς απόθεμα
1,60 €
Με ΦΠΑ

Το S-75M από την Owner, είναι ένα αγκίστρι που προορίζεται για χρήση μονού Assist σε τεχνητά δολώματα.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το S-75M από την Owner, είναι ένα αγκίστρι που προορίζεται για χρήση μονού Assist σε τεχνητά δολώματα. Ένα αγκίστρι που θα αντικαταστήσει τις σαλαγκιές, που είναι ήδη αρματωμένες στα τεχνητά μας δολώματα.

Το σχήμα του είναι ίσιο, χαρακτηριστικό που θα το κάνει να βρίσκεται σε απόλυτη ευθεία με τον κρίκο του τεχνητού σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος Single Assist Hook στα τεχνητά δολώματα; Οι λόγοι είναι δύο κι είναι απλοί:

Ο πρώτος - ο οποίος έχει οικολογικό υπόβαθρο - είναι πως με την χρήση μονών αγκιστριών μειώνουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς σε ψάρια που δεν επιθυμούμε να κρατήσουμε, είτε λόγω του μικρού τους μεγέθους, είτε λόγω της χρονικής περιόδου (αναπαραγωγική περίοδος), οπότε κατά κανόνα το ψάρεμά μας γίνεται πιο φιλικό προς τη φύση, εξειδικευμένο και επιλεκτικό.

Ο δεύτερος λόγος έχει οικονομικό υπόβαθρο κι αυτός δεν είναι άλλος από την αποφυγή απώλειας των τεχνητών δολωμάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπλεχτεί το τεχνητό μας στο βυθό και συνήθως με περισσότερες από μια σαλαγκιές, γεγονός που κάνουν την απεμπλοκή του αδύνατη και την απώλειά του δεδομένη. Με την χρήση Μονών Assist Hooks οι πιθανότητες για εμπλοκή στον βυθό είναι ελάχιστες και οι πιθανότητες απεμπλοκής μεγαλύτερες απ΄ ότι με την χρήση σαλαγκιών, ειδικά σε τεχνικές όπως το LRF και HRF, που το ψάρεμά μας γίνεται κατά κανόνα σε ρηχοπατιές, ψάχνοντας το πολυπόθητο αλίευμα των Ελληνικών θαλασσών, κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Σαργό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κορυφαίες εταιρείες του χώρου έχουν μελετήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα κι έχουν αρματώσει τα τεχνητά τους με Single Hooks. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τα τεχνητά του LRF είναι το Nap Deep της Ιαπωνικής Palms.

Το OwnerS-75M είναι ένα δυνατό, ελαφρύ και μελετημένο αγκίστρι, που θα τα βγάλει πέρα σε όποια πρόκληση του ανατεθεί, καταλαμβάνοντας κλάση ισχύος 7/10 (στην κατηγοριοποίηση της Owner)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: S-75M
  • Μονό Assist Hook σε ευθεία με το σώμα του τεχνητού
  • Αντικαθιστά Σαλλαγκιές σε Minnows και Κουταλάκια
  • Μεγάλος κρίκος
  • Πολύ κοφτερό αρπάδι
  • Μαύρο φινίρισμα
  • Μειώνουν τις πιθανότητες απώλειας τεχνητών
  • Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία
Κωδικός Μέγεθος  Βάρος (γρ) Πάχος Αγκιστριού (χιλ) Τεμάχια
51642-6 #6 0,11 0,76  8
51642-4  #4  0,16 0,86 7
51642-2 #2  0,24 0,99 6
51642-1 #1  0,36 1,16 5
51642-1/0 #1/0 0,49 1,26 4
51642-2/0 #2/0 0,61 1,36 3

Κατηγορία Αγκιστριών
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
Παπαγαλέ
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας