Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger
Αγκίστρια Owner Float Rigger

Αγκίστρια Owner Float Rigger

Owner
09.0486
Διαθέσιμο
2,80 €
Με ΦΠΑ

Το αγκίστρι Owner 51653 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως micro-assist αγκίστρι σε τεχνικές όπως το Ultra Light Rock Fishing και το Ajing, ή στο ψάρεμα με βιοδιασπώμενα και ζωντανά σκουλήκια.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σε γενικές γραμμές, τα αγκίστρια Float Rigger διαθέτουν σώμα από πολύ λεπτό σύρμα, μακρύ στέλεχος, κρίκο με μεγάλο μάτι και είναι εξαιρετικά δυνατά για το μέγεθός τους. Το μεγάλο μάτι σημαίνει ότι το συγκεκριμένο αγκίστρι της Owner μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονό Assist Hook, σε μικρά τεχνητά.

Στη Μεσόγειο, το Owner 51653 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως micro-assist αγκίστρι σε τεχνικές όπως το Ultra Light Rock Fishing και το Ajing, ή στο ψάρεμα με βιοδιασπώμενα και ζωντανά σκουλήκια.

Το Owner Float Rigger έχει μακρύ στέλεχος, ημικυκλική καμπύλη, αιχμηρό αρπάδι και κρίκο με αυξημένη διάμετρο.

Διαθέτουν επίσης το αρπάδι Owner Super Needle Point, το οποίο λειαίνεται από όλες τις πλευρές για να αποκτήσει κωνικό σχήμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Με μικρή Ακίδα
  • Super Needle Point
  • Κωδικός: 51653
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Ίσιο Κρίκο
10 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας