Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP
Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP

Τεχνητό O.S.P. Asura Durga 73 SP

O.S.P
04.0551
Διαθέσιμο
25,00 €
Με ΦΠΑ

Το Asura OSP Durga 73 SP θα σας επιτρέψει να το ψαρέψετε σε μεγαλύτερες αποστάσεις, σε σύγκριση με minnow ίδιου μεγέθους.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μερικές φορές ένα τεχνητό Minnow μήκους 7 εκατοστών, μπορεί να σας φέρει πολλές επιτυχίες ανεξάρτητα από τον τύπο του βυθού, ή την εποχή, επειδή έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος, σχήμα και συμπεριφορά με τα ψαράκια της τροφικής αλυσίδας στην περιοχή. Η λεπτή σιλουέτα που έχουν τα Minnows, είναι συνήθως ανάλογη και του βάρους του δολώματος και αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση βολών του. Το O.S.P. Durga 73 SP είναι ένα τεχνητό minnow, το οποίο διαθέτει το σύνηθες σχήμα και μέγεθος της κατηγορίας, αλλά με εκπληκτικές επιδόσεις την απόσταση βολής, τη δράση και την ικανότητα ελιγμών.

Το Asura OSP Durga 73 SP θα σας επιτρέψει να το ψαρέψετε σε μεγαλύτερες αποστάσεις, σε σύγκριση με minnow ίδιου μεγέθους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα φέρει περισσότερα αλιεύματα στην απόχη σας. Μπορείτε να στοχεύσετε σε μακρινά σημεία από την ακτή, σε μια προσπάθεια να αναζητήσετε περιοχές στις οποίες τρέφονται έντονα θηρευτές.

Η εταιρία O.S.P. έχει εγκαταστήσει στα μόλις 7 εκ των Asura Durga 73 SP, ένα σύστημα μετακινούμενων σφαιρών με μαγνήτη, το οποίο μεταφέρει το κέντρο βάρος του τεχνητού κατά τις βολές, ωθώντας μία μπίλια στην ουρά και περιορίζοντας τους υπερβολικούς ήχους κροταλίσματος.

Η OSP έχει εξοπλίσει το Durga 73 SP με 2 αξιόπιστες σαλλαγκιές #8. Το συγκεκριμένο τεχνητό κολυμπά οριζόντια, για να εκτελέσει τη δράση ενός πραγματικού μικρόψαρου. Προκαλεί με την κίνησή του, ώστε το Λαβράκι να το καταπιεί ολόκληρο. Παράγει μια περιστροφική αυστηρή κίνηση Rolling όταν ανακτάται αργά, ή γρήγορα και η δόνηση που παράγει μεταδίδεται στην άκρη του καλαμιού σας. Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να είστε σε επαφή με τη δράση του τεχνητού σας.

Αν το ψαρέψετε με Twitches, το Durga 73 SP δελεάζει τα Λαβράκια, καθώς αναπαράγει μια ακαθόριστη δράση darting, προς την επιφάνεια, εκθέτοντας τις πλευρές του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή αναλαμπών που γίνονται ορατές από θηρευτές.

Το τεχνητό Asura O.S.P. Durga 73 SP διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε ένα Minnow μήκους 7 εκ, για επιδόσεις υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα είναι εύκολο στη χρήση.

Βύθιση

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Durga 73 SP με εξοπλισμό Baitcasting, σε γλυκό νερό, χρησιμοποιήστε fluorocarbon 4Lb και θα κινηθεί σε βάθος 1,4 μ κάτω από την επιφάνεια του νερού. Εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε με εξοπλισμό Spinning, σε θαλασσινό νερό, χρησιμοποιήστε μια fluorocarbon 8Lb και θα κινηθεί 1,2 μ κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Σύστημα Κινητού Βάρους με Μαγνήτη

Δύο μικρά σφαιρίδια γλιστρούν μέσα στο σώμα, φτάνουν στην ουρά και επιτρέπουν στο τεχνητό να επιτύχει μακριές ρίψεις ακριβείας και σταθερότητα κατά τη βολή.

Σώμα με Επίπεδες Πλευρές

Οι έντονες αναλαμπές και η ομαλή κίνηση του Durga SP προς τα πάνω και προς τα κάτω, θα ήταν πρακτικά αδύνατο να επιτευχθεί με ένα στρογγυλό, ή οβάλ σώμα λόγω της αυξημένης αντίστασης εντός του νερού. Με αποτέλεσμα το πλήρως επίπεδο σώμα έχει μεγαλύτερη απήχηση στο Λαβράκι και να επιφέρει περισσότερες επιθέσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 7,3 εκ
  • Βάρος: 4,4 γρ
  • Τύπος: Αιωρούμενο
  • Μέγεθος Σαλλαγκιάς: #8
Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας