Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA
Οξυγονωτής Thalydris APAA

Οξυγονωτής Thalydris APAA

SIM
26.0057
Διαθέσιμο
23,60 €
Με ΦΠΑ

Αντλία οξυγόνου, μονής ταχύτητας για διατήρηση ζωντανών δολωμάτων.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αντλία οξυγόνου, μίας ταχύτητας για διατήρηση ζωντανών δολωμάτων.

Σε αντίθεση με άλλους συντηρητές – οξυγονωτές, ο Thalydris APAA δέχεται δύο, ή τρεις πηγές ενέργειας ανάλογα με το μοντέλο. Μπορεί να λειτουργήσει είτε με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται), είτε με ρεύμα από θύρα USB, καθώς διατίθεται με καλώδιο USB. Το μοντέλο APAA2 διαθέτει και πρίζα 12V για σύνδεση σε αναπτήρα αυτοκινήτου.

Το μοντέλο APAA1 έχει μία ταχύτητα λειτουργίας. Ο οξυγονωτής APAA4 είναι αντλία οξυγόνου με μία ταχύτητα και με τέσσερις διαφορετικές πηγές ενέργειας. Συνεπώς δεν χρειάζεται πλέον να έχετε διαφορετικό οξυγονωτή για το σπίτι, το αυτοκίνητο, ή το σκάφος, αφού αυτή η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε: στο σπίτι συνδέεται σε παροχή ρεύματος 220V, στο αυτοκίνητο συνδέεται σε πρίζα αναπτήρα 12V, στο σκάφος συνδέεται απευθείας στη μπαταρία και όταν χρησιμοποιείται μακριά από πηγές ρεύματος λειτουργεί με 3 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται). Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται η πρίζα 220V, o αντάπτορας 12V USB και το καλώδιο για τους πόλους της μπαταρίας του σκάφους.

Όταν ο διακόπτης είναι στη θέση I ο οξυγονωτής λειτουργεί με μπαταρίες. Όταν ο διακόπτης είναι στη θέση II λειτουργεί με παροχή ρεύματος 12V.

Οι κωδικοί APPA1 και APPA2 μπορεί να είναι σε μαύρο ή άσπρο χρώμα.

Στην συσκευασία της αντλίας οξυγόνου υπάρχει σωληνάκι και πέτρα.

Κωδικός Μπαταρίες Συνδεσιμότητα
APAA1 3 Χ ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) Θύρα USB
APAA2 3 Χ ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) Θύρα USB – Πρίζα 12V
APAA4 3 Χ ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται) Θύρα USB – Πρίζα 12V – Πρίζα 220V
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας