Αόρατη Μεσινέζα Varivas Avani Eging Premium Shock Leader
Αόρατη Μεσινέζα Varivas Avani Eging Premium Shock Leader
  • -10%
Αόρατη Μεσινέζα Varivas Avani Eging Premium Shock Leader
Αόρατη Μεσινέζα Varivas Avani Eging Premium Shock Leader

Αόρατη Varivas Avani Eging Premium Shock Leader

Varivas
08.0103
Διαθέσιμο
16,20 € 18,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Η Varivas Avani Eging Premium Shock Leader είναι μια εξαιρετική επιλογή flurocarbon leader, η οποία παράγεται στην Ιαπωνία από την Varivas, ειδικά για τους φίλους του Eging. Παράγεται από 100% υλικό Fluorocarbon.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Varivas Avani Eging Premium Shock Leader είναι μια εξαιρετική επιλογή flurocarbon leader, η οποία παράγεται στην Ιαπωνία από την Varivas, ειδικά για τους φίλους του Eging. Παράγεται από 100% υλικό Fluorocarbon.

Η συγκεκριμένη Shock Leader έχει κατασκευαστεί από την Varivas αξιοποιώντας την τεχνολογία VSP Fluorocarbon technology. Όπου βλέπετε την ένδειξη VSP σημαίνει ότι κρατάτε την πιο ισχυρή, μεγάλης αντοχής στο χρόνο fluorocarbon μεσινέζα την οποία παράγει η Varivas, καθώς η συγκεκριμένη μεθοδολογία επιτυγχάνει την μεγαλύτερη αντοχή θραύσης και τριβής, σε σύγκριση με άλλες αόρατες. Σε συνδυασμό και με την τεχνολογία της Varivas, Super Tough Coating (SP-T) για αυξημένη αδιαβροχοποίηση και διάρκεια στο χρόνο, έχετε έναν εξαιρετικό συνδυασμό ιδιοτήτων, τον οποίο αναζητούν όλοι οι φίλοι του παράκτιου ψαρέματος κεφαλόποδων.

Ταυτόχρονα, η Varivas Avani παρέχει μεγάλη ευαισθησία και ελάχιστη ελαστικότητα, με συνέπεια να σας μεταδίδει οποιοδήποτε ερέθισμα ή επαφή προέρχεται από καλαμάρι προς το τεχνητό σας.

Λόγω της πολύ λεπτής διατομής, η Avani Eging Premium leader σας βοηθά να μεταδίδετε με ακρίβεια την κίνηση που επιθυμείτε στην καλαμαριέρα σας, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν αόρατη μέσα στο νερό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με συμβατικές fluorocarbon μεσινέζες
  • Ελάχιστη ελαστικότητα για αποφυγή θραύσης
  • Με Επικάλυψη για αύξηση της δύναμης κατά της τριβής
  • Υψηλής Ευαισθησίας
  • Χρώμα: Διαφανές
  • Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία
PE Διάμετρος Αντοχή Μήκος
1,2 0,185 χιλ 6 lbs 30 μ
1,5 0,205 χιλ 7 lbs 30 μ
1,7 0,218 χιλ 8 lbs 30 μ
1,0 0,235 χιλ 10 lbs 30 μ
2,5 0,260 χιλ 12 lbs 30 μ
Μήκος Πετονιάς
00002.20 - 60 μέτρα
Πάχος
0,11 - 0,20 χιλ
0,21 - 0,35 χιλ
PE #1,2
PE #1,5
PE #2,5 και άνω
4 αντικείμενα
Νέο

Τεχνολογία SP-T

Η SP-T είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη ρητίνης η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού και τη φθορά από τριβή. Επίσης βελτιώνει την επίτευξη μακρινών βολών και ενισχύει τη μακροζωΐα της.

Επικάλυψη NON (Non-Stress)

Η τεχνολογία NON (Non Stress) της Varivas είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού, αυξάνοντας την προστασία ενάντια σε διάβρωση, τριβή και ακτίνων Ultraviolet (UV). Η επικάλυψη NON αυξάνει και τη δύναμη της μεσινέζας.

VSP Fluorocarbon

Όπου βλέπεται την ένδειξη VSP τότε να γνωρίζετε ότι κρατάτε την πιο δυνατή και μεγάλη αντοχή στο χρόνο fluorocarbon που παράγει η Varivas, λόγω της αποκλειστικής κατασκευαστικής τεχνολογίας που αξιοποιεί η Ιαπωνική εταιρία.

Fluorocarbon Fishing Line

Η μεγάλη ευαισθησία και η αντοχή στη χρήση, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε fluorocarbon η οποία χρησιμοποιείται ως shock leader. Οι μεσινέζες Varivas διαθέτουν μεγάλη αντοχή κατά της τριβής, όταν έρχονται σε επαφή με ξένα σώματα. Το ειδικό τους βάρος, βοηθά σημαντικά κατά τη χρήση βυθιζόμενων τεχνητών. Οι συμβατικές fluorocarbon υστερούν στην ευελιξία και στην ευκαμψία του υλικού τους. Οι Fluorocarbon της Varivas παράγονται από προηγμένα υλικά και νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εύκαμπτες.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας