Σπόγγοι Στίλβωσης Farecla G Mop
Σπόγγοι Στίλβωσης Farecla G Mop
Σπόγγοι Στίλβωσης Farecla G Mop
Σπόγγοι Στίλβωσης Farecla G Mop

Σπόγγοι Στίλβωσης Farecla G Mop

Farecla
61.0094
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
17,00 €
Με ΦΠΑ

Εξαρτήματα στίλβωσης όπως σπόγγοι, σφουγγάρια και πέλματα δίσκων (αντάπτορας) της σειράς Farecla G Mop για ομοιόμορφη λείανση και φινίρισμα.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εξαρτήματα στίλβωσης όπως σπόγγοι, σφουγγάρια και πέλματα δίσκων (αντάπτορες) της σειράς Farecla G Mop για ομοιόμορφο καθαρισμό, λείανση και φινίρισμα του σκάφους σας. Τα εξαρτήματα στίλβωσης της Farecla τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε αλοιφαδόρο και ο σκοπός τους είναι να διανέμουν ομοιόμορφα την αλοιφή στίλβωσης.

Είναι κατασκευασμένοι από πολυουρεθανικό υλικό και έχει πορώδη επιφάνεια για αποφυγή του στομώματος και της υπερθέρμανσης κατά την διάρκεια της εργασίας.

Σφουγγάρι Φινιρίσματος Στίλβωσης G Mop Finishing

Farecla Profile

Το σφουγγάρι φινιρίσματος στίλβωσης G Mop Finishing είναι κατασκευασμένο από μαλακό, αφρώδες υλικό και χρησιμοποιείται για την περιποίηση και το γυάλισμα βαφών, ή τον καθαρισμό επιφανειών. Διαθέτει ανοιχτούς πόρους έτσι ώστε να επιτρέπεται η κυκλοφορία του αέρα και να μην αυξάνεται η θερμοκρασία της επιφάνειας. Σε στρογγυλό σχήμα, διαμέτρου 22 εκ / 8''. Απαιτείται πέλμα δίσκου, για να τοποθετηθεί σε αλοιφαδόρο.

Σφουγγάρι Λείανσης G Mop

Farecla Profile

Ο κίτρινος σπόγγος G Mop είναι μέτριας σκληρότητας, κατάλληλος για απομάκρυνση επιφανειακών γρατζουνιών και διόρθωση μικροατελειών, σε συνδυασμό με τις κοπτικές αλοιφές Farecla. Οι πόροι του σφουγγαριού είναι κλειστοί ώστε να μην αποβάλλει το υγρό (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με νερό). Διαθέσιμο σε μέγεθος 22 εκ / 8''. Απαιτείται πέλμα δίσκου, για να τοποθετηθεί σε αλοιφαδόρο.

Πέλμα Δίσκου G Mop

Farecla Profile

Αντάπτορας (Πέλμα Δίσκου) κατάλληλος για όλα τα μεγέθους 22 εκ σφουγγάρια Farecla G Mop. Διαθέτει ευκαμψία για καλύτερη απόδοση στον χειρισμό.

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας