Γυαλιστική Αλοιφή 3M Perfect-It Gelcoat Heavy Cutting

Γυαλιστική Αλοιφή 3M Perfect-It Gelcoat Heavy Cutting

3M
61.0125
Διαθέσιμη
55,00 €
Με ΦΠΑ

Η 3M Perfect-It Gelcoat Heavy Cutting Compound είναι ταχείας δράσης αλοιφή, βαριάς κοπής, που αφαιρεί βαριά οξείδωση, γραντζουνιές και άλλες ατέλειες (από P800 και πάνω) από επιφάνειες Gel Coat και προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η 3M Perfect-It Gelcoat Heavy Cutting Compound είναι ταχείας δράσης αλοιφή, βαριάς κοπής, που αφαιρεί βαριά οξείδωση, γραντζουνιές και άλλες ατέλειες (από P800 και πάνω) από επιφάνειες Gel Coat και προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένα προϊόν το οποίο παρέχει επαγγελματικό φινίρισμα της επιφάνειας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη αλοιφή διαθέτει βελτιωμένη φόρμουλα και διατηρείται περισσότερο σε υγρή μορφή, για εύκολο καθάρισμα και λιγότερη σκόνη. Επιπλέον, η συγκεκριμένη φόρμουλα αποδίδει καλύτερα σε θερμά κλίματα και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ποσότητα σε σχέση με πριν.

Η 3M™ Perfect-It™ Gelcoat Heavy Cutting σχεδιάστηκε ειδικά για πολυεστερικά σκάφη, τροχόσπιτα και εργοστασιακά gelcoat. Είναι μέρος μιας σειράς προϊόντων της 3Μ, τα οποία βοηθούν τον επαγγελματία, αλλά και τον τελικό χρήστη να πετύχουν αξιόπιστο καθαρισμό και φινίρισμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Η αλοιφή Heavy Cutting αποτελεί το ιδανικό πρώτο «επιθετικό» βήμα επίτευξης υψηλής αντοχής στιλπνότητας, σε μια διαδικασία τριών σταδίων, ή σε μια πιο γρήγορη διαδικασία δύο σταδίων, με το μετέπειτα γυάλισμα και φινίρισμα, να γίνονται ευκολότερα.

  • Κωδικός Προϊόντος: 36102
  • Συσκευασία: 946 ml

Κατεβάστε εδώ το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος.

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας