3M™ Wetordry™ Abrasive Paper Sheet 734
Ντουκόχαρτο 3M Wetordry 734 Premium
Ντουκόχαρτο 3M Wetordry 734 Premium
3M™ Wetordry™ Abrasive Paper Sheet 734
Ντουκόχαρτο 3M Wetordry 734 Premium
Ντουκόχαρτο 3M Wetordry 734 Premium

Ντουκόχαρτο 3M Wetordry 734 Premium

3M
61.0163
Διαθέσιμο
0,80 €
Με ΦΠΑ

Τρίψτε όλους τους τύπους επιφανειών με το γυαλόχαρτο 3M™ Wetordry™ Abrasive Paper Sheet 734. Το ντουκόχαρτο 3M διαθέτει κόκκους ανθρακοπυριτίου για αιχμηρή και σταθερή τριβή.

Είδος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τρίψτε όλους τους τύπους επιφανειών με το γυαλόχαρτο 3M™ Wetordry™ Abrasive Paper Sheet 734. Το ντουκόχαρτο 3M διαθέτει κόκκους από ανθρακοπυρίτιο, για αιχμηρή και σταθερή τριβή. Αδιάβροχο και με μεγάλη διάρκεια ζωής, δίνει σταθερό φινίρισμα. Διατίθεται σε σκληρότητες από P400 έως P1000.

Το ελαφρύ, αδιάβροχο υπόστρωμα του γυαλόχαρτου 3M, παρέχει ευελιξία και συμβατότητα με μια ευρεία γκάμα βαθμίδων σκληρότητας για ένα εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο εφαρμογής, από μικρές δύσκολες περιοχές έως σε βαφές, γεμιστικά, gel coat και βερνίκια. Η μεγάλη ποικιλία σε νούμερα επιτρέπει εξαιρετικά λεία φινιρίσματα.

Οι κόκκοι λείανσης, που περιέχονται ανά τετραγωνικό χιλιοστό στο προϊόν, ανέρχονται από 400 έως 100. Όσο μεγαλύτερο είναι το νούμερο του γυαλόχαρτου, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα των κόκκων ανά τετραγωνικό χιλιοστό. Οπότε στα μικρά νούμερα, έχουμε λίγους κόκκους αλλά μεγάλης διαμέτρου που τα καθιστούν ιδανικά για γρήγορη εξομάλυνση τραχιών επιφανειών, ενώ στα μεγάλα νούμερα, έχουμε περισσότερους κόκκους με μικρότερη διάμετρο πού είναι ιδανικά για έντονη λείανση και ομαλό φινίρισμα.

Πωλείται ανά φύλλο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κάθε φύλλο έχει διαστάσεις 230 χιλ x 280 χιλ.
  • Χρησιμοποιήστε σε βρεγμένες ή στεγνές επιφάνειες
  • Βαθμοί σκληρότητας P400 έως P1000
29 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας