• -10%
Στεφάνια Απόχης Browning Commercial King

Στεφάνια Απόχης Browning Commercial King

Browning
27.0018
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
15,30 € 17,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Η Browning Commercial King είναι μια σειρά από απόχες που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαμέτρους ματιού.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Είναι σίγουρο ότι ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, θα αγοράσετε πολλές απόχες κατά την διάρκεια της ενασχόλησής σας με το ψάρεμα. Οι απόχες της Browing έχουν σχεδιαστεί από παγκόσμιους πρωταθλητές με σκοπό το να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές απόχες, οι οποίες να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας.

Η σειρά Browning Commercial King είναι μια σειρά από στεφάνια απόχης σε διάφορα μεγέθη και με διαφορετικούς τύπους διχτιού.

Το στεφάνι απόχης Commercial King Landing Speed Scooper έχει το ιδανικό μέγεθος, είναι ανθεκτικό και πολύ ισχυρό, κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικό, με φινίρισμα σε μεταλλικό χρώμα.

Το στεφάνι απόχης Commercial King Carp Scooper είναι υψηλής ποιότητας, με πολύ ισχυρό δίχτυ. Το στεφάνι Carp Scooper διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: διαθέτει δίχτυ με δύο διαφορετικού διαμετρήματος μάτια, στο κάτω και τα πλευρά. Έτσθι διατηρεί την αντοχή του, αλλά επιτρέπει την απόχη να κινηθεί άνετα μέσα στο νερό. Σε διακριτικό σκούρο γκρι χρώμα.

Το στεφάνι απόχης Commercial King Silver Scooper είναι η μικρότερη - σε διαστάσεις - έκδοση της σειράς. Διαθέτει δίχτυ με μάτια δύο διαφορετικών διαμετρημάτων.

Όλες οι απόχες Commercial King είναι πολύ ελαφριές. Η βίδα ασφάλισης είναι ενισχυμένη και ο μηχανισμός από ανθεκτικό πλαστικό ABS.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κωδικός

Μοντέλο

Μέγεθος

Μάτι

7029 041

Speed

55 x 45 x 28 εκ.

6 x 6 χιλ

7029 046

Carp

50 x 40 x 28 εκ.

2 x 4 χιλ

7029 047

Silver

45 x 35 x 28 εκ.

2 x 4 χιλ

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας