Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak
Στεφάνι Απόχης Berkley Kayak

Απόχη Berkley Kayak

Berkley
27.0048
Διαθέσιμο
44,90 €
Με ΦΠΑ

Μικρή και εύχρηστη απόχη από την Berkley με μοναδικό δίχτυ, για να μη μπλέξει ποτέ ξανά η σαλλαγκιά, ή το ψάρι σας, στο δίχτυ.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Θέλετε να τοποθετείτε τα θηράματά σας με ασφάλεια στην απόχη, χωρίς αυτά να μπλέκουν πουθενά;

Η νέα, μικρή και εύχρηστη απόχη Kayak της Berkley διαθέτει δίχτυ από μοναδικό υλικό, στο οποίο είναι αδύνατο να μπλεχτεί το ψάρι, το αγκίστρι, ή η σαλλαγκιά σας. 

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα χάνετε πολύ λιγότερο χρόνο, όσο θα βρίσκεστε στο kayak, ή στη βάρκα σας. Εξοπλισμένη με μεγάλο και βαθύ δίχτυ, στιβαρό στεφάνι και ειδική χειρολαβή από αντιολισθητικό υλικό EVA, η απόχη Berkley Kayak έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δύσκολες και απαιτητικές εργασίες.

Εύκολη στη χρήση, διαθέτει επίσης κλιπ ασφαλείας, το οποίο της επιτρέπει να συνδεθεί με το kayak για να μη την χάνετε.

Διαθέτει το ιδανικό μέγεθος και βάρος για χρήση με το ένα χέρι, για να φέρετε στο kayak ή στη βάρκα θηράματα όπως τσιπούρες, σαργούς, κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ειδικό δίχτυ για ψάρια
  • Ελαστικό κορδόνι στη λαβή
  • Στρογγυλεμένες γωνίες
  • Λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο
  • Υλικό EVA
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας