Τηλεσκοπικό Κοντάρι Απόχης Tubertini Hornet
Τηλεσκοπικό Κοντάρι Απόχης Tubertini Hornet
Τηλεσκοπικό Κοντάρι Απόχης Tubertini Hornet
Τηλεσκοπικό Κοντάρι Απόχης Tubertini Hornet

Τηλεσκοπικό Κοντάρι Απόχης Tubertini Hornet

Tubertini
27.0049
Διαθέσιμο
29,50 €
Με ΦΠΑ

Τηλεσκοπικό κοντάρι απόχης Hornet με μήκος από 2,00 μ έως 2,70 μ της Tubertini.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αξιοποιώντας την εμπειρία της στην κατασκευή καλαμιών, η εταιρία Tubertini προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά, υψηλής ποιότητας, τηλεσκοπικών κονταριών για απόχες. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από εξαιρετικά ανθεκτικές, αλλά και ελαφριές, τηλεσκοπικές λαβές, οι οποίες ταιριάζουν στα περισσότερα στεφάνια απόχης.

Το Tubertini Hornet είναι ένα τηλεσκοπικό κοντάρι το οποίο χαρακτηρίζεται από λεπτό όγκο, μικρές διαστάσεις μεταφοράς και χαμηλό βάρος που το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά και χρήση.

Κατασκευασμένο από κομψό, ανοδιωμένο υλικό και εντυπωσιακό, μαύρο φινίρισμα, το κοντάρι Tubertini Hornet διαθέτει αντιολισθητική επικάλυψη με αποτέλεσμα να παρέχει άνετο κράτημα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Κωδικός

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

57004

2,00 μ

6

47 εκ

225 γρ

57005

2,40 μ

7

47 εκ

267 γρ

57006

2,70 μ

8

47 εκ

327 γρ

Το κοντάρι μπορεί να συνδυαστεί με της απόχες Uno.

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας