Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks
Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks
Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks
Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks
Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks
Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks

Xesta W Claw Hold Tune Assist Hooks

Xesta
09.0411
Χωρίς απόθεμα
9,90 €
Με ΦΠΑ

To Xesta W Claw Hold Tune είναι ένα Assist hook που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και στυλ ψαρέματος.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Xesta W Claw Hold Tune είναι ένα Assist hook που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και στυλ ψαρέματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολύ ρηχά έως, πολύ βαθιά νερά, είτε με πλάνους Slow Jigging από σκάφος είτε Light ή Medium Jigging από την ακτή.

Χρησιμοποιώντας τα αγκίστρια Jigger light Hold της Cultiva, η Xesta, θέλησε να φτιάξει ένα assist hook το οποίο μετά το κάρφωμα θα συγκρατεί αποτελεσματικά το αλίευμα και θα μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες διαφυγής του.

Το νήμα που χρησιμοποίησε για το δέσιμο του Assist hook είναι υψηλής αντοχής πολυαιθυλένιο, με πυρήνα fluorocarbon, χρώματος ροζ. Το σύνολο πλαισιώνουν τα ανοξείδωτα Solid και Split rings που συνοδεύουν τα Assist Hooks.

Κάθε συσκευασία Xesta W Claw Hold Tune περιλαμβάνει δύο διπλά Assist hooks.

Κωδικός Μέγεθος Μήκος Assist Line PE Assist Line
561-7977 1/0 2 εκ #10
561-8004 2/0 2 εκ #10
561-8127 3/0 2 εκ #12
Κατηγορία Αγκιστριών
Carbon
Ίσιο
Κυρτό Κεφάλι
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας