Χταπόδι Σιλικόνης Almas de Vinilo Kuro

Χταπόδι Σιλικόνης Almas de Vinilo Kuro

Almas de Vinilo
06.0131
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

Το δόλωμα Pulpo Kuro μιμείται ένα χταπόδι που βρίσκεται σε κίνδυνο. Η κολύμβησή του είναι πολύ φυσική, ανεξάρτητα από το αν το ψαρεύετε με Συρτή, Αρόδο, ή με κάθετες τεχνικές.

Χρώμα
Βάρος Μολυβοκεφαλής

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Almas de Vinilo, είναι μία μικρή Ισπανική εταιρεία, η οποία ασχολείται με τον σχεδιασμό χειροποίητων δολωμάτων. Ο στόχος της είναι όλα τα δολώματα που κατασκευάζει να χαρακτηρίζονται από αληθοφάνεια, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και με εξαιρετική συμπεριφορά μέσα στο νερό. Όλα τα δολώματα δημιουργούνται αρχικά σε υπολογιστή, με τη χρήση σχεδιαστικού 3D προγράμματος, αλλά στη συνέχεια κατασκευάζονται στο χέρι. Δοκιμάζονται αρχικά σε δεξαμενή νερού και μεταγενέστερα μέσα στη θάλασσα. Μεγάλη προσοχή δίνεται επίσης στον συνδυασμό των χρωμάτων, το σχήμα του σώματος, ώστε όχι μόνο να διαθέτουν πολύ καλή υδροδυναμική κίνηση, αλλά να παρομοιάζουν αληθινά θηράματα.

Το δόλωμα Pulpo Kuro μιμείται ένα χταπόδι που βρίσκεται σε κίνδυνο. Η κολύμβησή του είναι πολύ φυσική, ανεξάρτητα από το αν το ψαρεύετε με Συρτή, Αρόδο, ή με κάθετες τεχνικές. Η βύθισή του γίνεται πολύ γρήγορα, χαρακτηριστικό που το καθιστά ιδανικό για περιοχές με μεγάλα βάθη και ρεύματα.

Το σιλικονούχο χταπόδι Almas Pulpo Kuro διαθέτει δύο θέσεις για αρμάτωμα Assist Hooks: η μία είναι στην κουκούλα, απ’ όπου δένεται και στην αρματωσιά σας και η δεύτερη θέση μέσα στα πλοκάμια. Έτσι το χταπόδι, μπορεί να πραγματοποιεί φυσικές κινήσεις, όπως το να ανοίγει τα πλοκάμια με επιθετικό τρόπο και να προσελκύει πολλά είδη θηραμάτων, όπως συναγρίδες κτλ.

Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη και σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα τεμάχιο, αρματωμένο με ένα Assist Hook.

Διαβάστε στο Blog της εταιρίας Tsouros Marine χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση και το αρμάτωμα Χταποδιών Σιλικόνης, τα οποία προορίζονται είτε για απευθείας ψάρεμα, είτε για τοποθέτηση σε πλάνους.

Συνολικό Μήκος

Βάρος Μολυβοκεφαλής Συνολικό Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
10 εκ 50 γρ 80 γρ White, Pink, Yellow, Red, Natural
12 εκ 100 γρ 130 γρ White, Pink, Yellow, Red, Natural
14 εκ 150 γρ 190 γρ White, Pink, Yellow, Red, Natural
15 εκ 200 γρ 245 γρ White, Pink, Yellow, Red, Natural

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
00009.200 γρ και άνω
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας