Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165
Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165

Τεχνητά Σιλικόνης GT-Bio Roller Shad 165

GT-Bio
06.0235
Διαθέσιμο
17,90 €
Με ΦΠΑ

Το Roller Shad 165 είναι ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό τεχνητό σιλικόνης, με φυσικά χρώματα, που μοιάζουν πολύ με Μεσογειακά ψάρια της τροφικής αλυσίδας.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία GT-Bio έχει δημιουργήσει, έτοιμα για ψάρεμα, αρματωμένα τεχνητά σιλικόνης, με απόλυτα φυσικά χαρακτηριστικά για την απόλυτα φυσική κίνηση. Το Roller Shad 165 είναι ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό τεχνητό σιλικόνης, με φυσικά χρώματα, που μοιάζουν πολύ με Μεσογειακά ψάρια της τροφικής αλυσίδας.

Το Roller Shad είναι κατασκευασμένο από μια εξαιρετικά μαλακή φόρμουλα σιλικόνης, που κάνει τα ψαράκια πιο εύκαμπτα, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικά, επιτρέποντας μια φυσική δράση, η οποία παράγει έντονες δονήσεις και υψηλή αντοχή. Η δράση τους αναπαράγει μια φυσική, περιστροφική κίνηση rolling με ταλάντευση (wobbling). Στην κίνηση του Roller Shad συμβάλει η διαφανή και λεπτή ουρά, η οποία παράγει δονήσεις και κίνηση με έντονες ταλαντώσεις, τις οποίες αντιλαμβάνονται οι κοντινοί θηρευτές.

Η παραγωγή των χρωμάτων έχει γίνει με μια νέα τεχνολογία η οποία επιτρέπει την αναπαραγωγή φυσικού μοτίβου. Η γκάμα των χρωμάτων είναι εξαιρετική, μετατρέποντάς το Roller Shad 165 σε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό, μαλακό δόλωμα.

Το Roller Shad 165 διατίθεται στην συσκευασία Combo, αρματωμένο με ένα πολύ δυνατό αγκίστρι, ειδικά σχεδιασμένο από την GT-Bioμε μεγάλη καμπύλη και 4 φορές την αντοχή από αντίστοιχα αγκίστρια για να μπορεί να ανταπεξέλθει στη μάχη με τα μεγαλύτερα ψάρια. Η μεγάλη καμπύλη του αγκιστριού και η εξαιρετικά αιχμηρή μύτη, παρέχουν υψηλή διάτρηση και ασφαλές κάρφωμα.

Οι σιλικόνες GT-Bio Roller Shad διαθέτουν επίσης το σύστημα Easy Rig που αποτελείται από ένα ισχυρό σύρμα, το οποίο συγκρατεί το σώμα σιλικόνης στη μολυβοκεφαλή. Παράλληλα, υπάρχει και ο πείρος στον οποίο τοποθετείται το αγκίστρι και ο οποίος εξέχει από τη μολυβοκεφαλή, παρέχοντας μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ της πετονιάς και του δολώματος.

Η μολυβοκεφαλή είναι κατασκευασμένη από υλικό Zamak, ένα κράμα ψευδαργύρου, χωρίς μόλυβδο, με αλουμίνιο, μαγνήσιο και χαλκό, όλα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Οι συσκευασίες Combo περιλαμβάνουν ένα πλήρως αρματωμένο, έτοιμο για ψάρεμα τεχνητό και ένα επιπλέον σώμα σιλικόνης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολικό Μήκος: 18 εκ
  • Μήκος Σώματος: 14 εκ
  • Βάρος Μολυβοκεφαλής: 100 γρ
  • Συνολικό Βάρος: 135 γρ

Μήκος Τεχνητού
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
4 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας