NanoPhos™ EPR Εποξειδικό Αστάρι

NanoPhos™ EPR Εποξειδικό Αστάρι

NanoPhos
61.0194
Διαθέσιμο
22,50 €
Με ΦΠΑ

Το EPR της εταιρίας NanoPhos είναι εποξειδικό αστάρι, δύο συστατικών, εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικής και φιλικής προς το περιβάλλον σύνθεσης, υψηλών στερεών με αντισκωριακή δράση μακράς διάρκειας.

Χρώμα
Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το EPR της εταιρίας NanoPhos είναι εποξειδικό αστάρι, δύο συστατικών, εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικής και φιλικής προς το περιβάλλον σύνθεσης, υψηλών στερεών με αντισκωριακή δράση μακράς διάρκειας.

Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε πλαστικές, fiberglass, ή μεταλλικές επιφάνειες. Περιέχει αντισκωριακά πιγμέντα (αδιάλυτα σωματίδια) και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που διέπουν τις επιστρώσεις χαμηλής ευφλεκτότητας. Το Εποξειδικό Αστάρι NanoPhos EPR είναι ιδανικό για εφαρμογές όπου χρειάζεται προστασία από διάβρωση, μεγάλη καλυπτικότητα του υποστρώματος, αντοχή σε κρούση και τριβή. Η σύνθεσή του με υψηλά στερεά (high-built) καλύπτει ανώμαλες επιφάνειες και βοηθά στο γρήγορο στέγνωμα, σε σχέση με άλλα εποξειδικά αστάρια.

Μπορεί να επιστρωθεί από κάθε είδος χρώματος και υφαλοχρώματος. Είναι ιδανικό για επιφάνειες που εκτίθενται σε θαλάσσιο περιβάλλον, πάνω και κάτω από την ίσαλο γραμμή και οι οποίες χρειάζονται αστάρι πριν το βάψιμο, πλαστικές, μεταλλικές, ή fiberglass. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ναυτιλιακό προϊόν της NanoPhos (τελικό χρώμα ή υφαλόχρωμα). Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συνδετικό (Tie-Coat) στρώμα, επάνω από υπάρχοντα εποξειδικά αστάρια και αντιδιαβρωτικά χρώματα.

Το NanoPhos EPR Εποξειδικό Αστάρι παρέχει αντιδιαβρωτική και αντιοσμωτική δράση μακράς διάρκειας.

  • Διατίθεται σε συσκευασία 1 λίτρου (A) + 200 ml(B)
  • Χρόνος επαναβαφής έως και 6 μήνες
  • Αναλογία Μίξης 4:1

Κατεβάστε εδώ το Τεχνικό Φυλλάδιο του προϊόντος

Κατεβάστε εδώ το Δελτίο Ασφαλείας του προϊόντος

4 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας