Πένσα Κρίκων Savage Gear

Πένσα Κρίκων Savage Gear

Savage Gear
28.0167
Διαθέσιμη
11,90 €
Με ΦΠΑ

Πένσα κρίκων με κόφτη πετονιάς και νήματος, μικρού μεγέθους και βάρους, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα από την Savage Gear.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πένσα κρίκων με κόφτη πετονιάς και νήματος, μικρού μεγέθους και βάρους, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα από την Savage Gear.

H πένσα Split Ring & Cut Plier της Savage Gear θα μας συντροφεύσει σε πλήθος ψαρευτικών εργασιών. Διαθέτει εργονομική και αντιολισθητική λαβή για σίγουρο κράτημα, ειδικά σχεδιασμένη μύτη για να ανοίξει με ευκολία ανοιγόμενους κρίκους (Split Rings) όλων των μεγεθών, κόφτη πετονιάς και νήματος, οποιασδήποτε διατομής.

Διαθέτει επίσης υποδοχή για να κλείνετε συνδέσμους (δικανάκια)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

  • Αντιολισθητική Λαβή από PVC
  • Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτος χάλυβας
  • Με Κόφτη Πετονιάς - Νήματος
  • Μύτη για άνοιγμα κρίκων (Split Ring)
  • Υποδοχή για Συνδέσμους και Ενώσεις
Κωδικός Προϊόντος 71889 71890 71891
Μέγεθος Small Medium Large
Μήκος 13 εκ 18 εκ 23 εκ
Βάρος 90 γρ 165 γρ 225 γρ
17 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας