Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma
Κιτ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma

ΚΙΤ Συντήρησης Μηχανισμών Okuma

Okuma
22.0096
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
8,10 €
Με ΦΠΑ

Το ΣΕΤ συντήρησης μηχανισμών της Okuma περιλαμβάνει ένα μικρό βαζάκι με γράσο και ένα σωληνάριο με λιπαντικό Corrosion X Heavy Duty. Το ΣΕΤ δημιουργήθηκε από την Okuma για να παρέχει μέγιστη προστασία κατά της υγρασίας που συσσωρεύεται και προκαλεί διάβρωση και σκουριά.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ΣΕΤ συντήρησης μηχανισμών της Okuma περιλαμβάνει ένα μικρό βαζάκι με γράσο και ένα σωληνάριο με λιπαντικό Corrosion X Heavy Duty. Το ΣΕΤ δημιουργήθηκε από την Okuma για να παρέχει μέγιστη προστασία κατά της υγρασίας που συσσωρεύεται και προκαλεί διάβρωση και σκουριά. Το Corrosion X HD δημιουργεί πάνω στην επιφάνεια όπου το εφαρμόζεται μια επίστρωση που δεν στάζει, δεν σκληραίνει και προστατεύει το υλικό από περιστασιακή έκθεση σε θαλασσινό νερό, μέχρι και ολική βύθιση αυτού. Παράλληλα, θα διασπάσει σταδιακά υπάρχουσα σκουριά και διάβρωση, θα απομακρύνει υγρασία και θα σταματήσει το φαινόμενο ηλεκτρόλυσης. Τέλος, θα σφραγίσει την επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται από εισερχόμενη υγρασία, δεν θα στεγνώσει και δεν θα δημιουργήσει ρωγμές στην επίστρωσή του, ακόμα και κάτω από έντονη πίεση.

Τακτικός καθαρισμός του μηχανισμού σας θα συμβάλει στην διατήρησή του σε άψογη κατάσταση. Το θαλασσινό νερό περιέχει στοιχεία τα οποία συμβάλουν στην ταχεία οξείδωση του υλικού με το οποίο έρχεται σε επαφή, αν αυτά δεν αφαιρεθούν άμεσα. Αν και οι περισσότεροι μηχανισμοί σήμερα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο και διαθέτουν ανοξείδωτα εξαρτήματα, το θαλασσινό νερό σίγουρα θα προκαλέσει διάβρωση σε βάθος χρόνου. Ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος να εμποδίσετε φαινόμενα διάβρωσης στον εξοπλισμό σας, είναι να τον διατηρείτε καθαρό και να τον σκουπίζετε με πανί και γλυκό νερό μετά από κάθε χρήση (δεν βάζουμε τον μηχανισμό κάτω από βρύση, γιατί το νερό συμπαρασύρει και τα λιπαντικά).

Χρησιμοποιείστε στους μηχανισμούς σας το ΣΕΤ Okuma's Cal's Universal Reel Grease & Corrosion X Oil και διατηρείστε τους σε άψογη κατάσταση. Είναι απόλυτα ασφαλές για κάθε μάρκα μηχανισμού και για κάθε κράμα μετάλλου ή πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή τους. Το γράσο της Okuma θα διασφαλίσει την απόλυτα ομαλή λειτουργία των φρένων και θα τα προστατεύσει από υψηλές θερμοκρασίες, τριβή και φυσικά διάβρωση. Είναι ενισχυμένο με PTFE για υψηλή αντοχή κατά της θερμοκρασίας και της τριβής. Το λιπαντικό Okuma Corrosion X Oil μειώνει την τριβή ανάμεσα σε κάθε κινούμενο μέρος και διατηρεί γρανάζια, ρουλεμάν και άξονες σε άριστη κατάσταση.

Διαβάστε στο Blog της TSOUROS Marine ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για την επαρκή συντήρηση του εξοπλισμού σας, το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για την διατήρηση σε άρτια κατάσταση του Μηχανισμού, Καλαμιού, Νήματος και των Τεχνητών σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγιστη Προστασία κατά της Διάβρωσης
  • Ενισχυμένο με Τεφλόν και Πολυμερή
  • Διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των Φρένων
  • Προστατεύει από Υψηλές Θερμοκρασίες
  • Ασφαλές για όλα τα κράματα Μετάλλου και σε Πλαστικά
  • Μειώνει την τριβή ανάμεσα σε Γρανάζια
  • Περιεχόμενο σε Γράσο: 30 γρ
  • Περιεχόμενο σε Λιπαντικό: 10 γρ
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας