Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing
Μαντηλάκια After Fishing

Μαντηλάκια After Fishing

Non Branded
22.0100
Διαθέσιμο
0,60 €
Με ΦΠΑ

Τα μαντηλάκια After Fishing είναι μια νέα σειρά εξειδικευμένων λύσεων για καθαρά χέρια απαλλαγμένα από οσμές ψαριών, ή μικρόβια και βρωμιά.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα μαντηλάκια After Fishing είναι μια εξειδικευμένη λύση για καθαρά χέρια μετά το ψάρεμα, απαλλαγμένα από οσμές ψαριών, μικρόβια και βρωμιά. Σε μέγεθος τσέπης, πρακτικά, αποτελεσματικά, ευέλικτα και μοντέρνα.

After Fishing

Το After Fishing Fresh είναι ένα μαντηλάκι μιας χρήσης, με προηγμένη σύνθεση που αφαιρεί τις έντονες μυρωδιές του ψαρέματος από τα χέρια σας. Η σύνθεση του Fresh βασίζεται σε αιθανόλη, γλυκόλες, λιπίδια και είναι βιοδιασπώμενo. Τα νωπά μαντηλάκια είναι πολύ αποτελεσματικά ενάντια στις οσμές από φρέσκο ψάρι, γαρίδες, δολώματα σκουληκιών και πολλά άλλα. Είναι επίσης αποτελεσματικά έναντι των κοινών ρύπων. Χρησιμοποιήστε το Fresh για να καθαρίσετε τα χέρια σας, ακόμα και τον εξοπλισμό σας όπως το καλάμι σας, το βυθόμετρο, κ.α. Μην φέρνετε τις μυρωδιές στο αυτοκίνητο και στο σπίτι σας, φέρτε μόνο τα ψάρια.

Ανοίξτε το σακουλάκι, ξεδιπλώστε την πετσέτα και σκουπίστε καλά τα χέρια για 20 δευτερόλεπτα. Αφήστε τα χέρια να στεγνώσουν στον αέρα και έχετε αφαιρέσει πάνω από 95% των κακών οσμών.

After Fishing

Το After Fishing Antibacterial είναι ένα αντισηπτικό μαντηλάκι μιας χρήσης με 70% αλκοόλ που σκοτώνει τα Βακτηρίδια, τα Μικρόβια, τους Μύκητες, τους Ιούς. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε την πληγή, σε περίπτωση ατυχήματος με αγκίστρια, γρατσουνιές, ή κοψίματα. Χρησιμοποιήστε το επίσης εάν θέλετε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα χέρια σας πριν το φαγητό. Μετά το ψάρεμα, το Antibacterial σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων στα χέρια, 30 δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή. 

Τα μαντηλάκια After Fishing Mosquito είναι μαντηλάκια μιας χρήσης εμποτισμένα με εντομοαπωθητική φόρμουλα. Η φόρμουλα του Mos Free είναι αποτελεσματική ενάντια σε κουνούπια και σκνίπες. Περάστε όλα τα ακάλυπτα μέρη του σώματός σας με το μαντηλάκι ώστε να αφήσει ίχνη του εντομοαπωθητικού, ομοιόμορφα στις περιοχές του δέρματος που θέλουμε να προστατεύσουμε και η δράση του θα διαρκέσει για περίπου 5 ώρες. 

Ανοίξτε το σακουλάκι, ξεδιπλώστε την πετσέτα και σκουπίστε παντού τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα, ή περισσότερο. Αφήστε τα χέρια να στεγνώσουν στον αέρα και έχετε αφαιρέσει το 99,9% των βακτηριδίων. Σε περίπτωση πολύ βρώμικων χεριών, χρησιμοποιήστε πρώτα το Fresh και μετά το Antibacterial για πιο αποτελεσματική αντιβακτηριακή δράση.

Μοντέλο Διαστάσεις Συσκευασίας Διαστάσεις Πετσέτας Βάρος Αποτελεσματικό Κατά Ενεργά υλικά Προστασία Περιβάλλον
Fresh 8 x 12 χιλ 20 x 15 εκ 9,5 γρ Οσμών Ψαριού, Γαρίδας, Σκουληκιών, Καλαμαριών, Δολωμάτων, Κοινής Βρωμιάς Αιθανόλη, Γλυκόλη, Λιπίδια Δερματολογικά ελεγμένο Βιοδιασπώμενα υλικά
Antibacterial 8 x 12 χιλ 20 x 15 εκ 9,5 γρ Βακτηριδίων, Μυκητών, Μικροβίων Αιθανόλη 70% Δερματολογικά ελεγμένο Βιοδιασπώμενα υλικά
Mosquito 8 x 12 χιλ 20 x 15 εκ 9,5 γρ Κουνούπια, Σκνίπες  Αιθέρια Έλαια Lemon Eucalyptus Δερματολογικά ελεγμένο Βιοδιασπώμενα υλικά

Διάθεση Λιανική - Χονδρική

259 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας