Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV
Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV
Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV
Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV
Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV
Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV

Σύστημα Συγκράτησης Daiichiseiko KV

Daiichiseiko
22.0172
Διαθέσιμο
19,90 €
Με ΦΠΑ

Σύστημα συγκράτησης εξοπλισμού, από την Ιαπωνική εταιρία Daiichiseiko.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σύστημα συγκράτησης εξοπλισμού, από την Ιαπωνική εταιρία Daiichiseiko.

Είναι γνωστό ότι η Ιαπωνική φιλοσοφία είναι βασισμένη στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα και με γνώμονα τα χαρακτηριστικά αυτά και τις ανάγκες των Ιαπώνων παράκτιων αλιέων, η Daiichiseiko δημιούργησε το σύστημα συγκράτησης KV3212 και KV3216 για την αποτροπή απώλειας εξοπλισμού, όπως απόχες, γάντζους, σακίδια, κουβάδες, κλπ.

Ο πυρήνας του ελαστικού κορδονιού των KV3212 και KV3216 είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό νήμα Kevlar ® 29, ενώ είναι υπενδεδυμένο από ανθεκτικό πολυουρεθανικό ελαστομερές (συνολικού πάχους 3,2 χιλ) υλικό που βοηθάει στην επιμήκυνση του συστήματος. Στις δύο άκρες του υπάρχουν καραμπίνερ αλουμινίου για την ασφάλιση του εξοπλισμού μας πάνω μας, ή σε σταθερό σημείο.

Το μήκος μπορεί να μειωθεί ανάλογα με τις ανάγκες μας, για τον σκοπό αυτό στην συσκευασία εσωκλείεται εξάγωνο κλειδί, το οποίο σας επιτρέπει να σφίξετε, ή να χαλαρώσετε τον σφιγκτήρα και να προσαρμόσετε το μήκος του κορδονιού.

Το σύστημα συγκράτησης διατίθεται σε δύο μεγέθη: το KV3216 με μήκος 16 εκ και μέγιστη επιμήκυνση 120 εκ και το KV3212 με μήκος 12 εκ και μέγιστη επιμήκυνση 83 εκ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικοί: KV3212 & KV3216
    • #3216: 16 εκ (επιμήκυνση έως 120 εκ)
    • #3212: 12 εκ (επιμήκυνση έως 83 εκ)
  • Πάχος Κορδονιού: 3,2 χιλ
  • Υλικό Πυρήνα : Kevlar ® 29
  • Υλικό Επένδυσης: Πολυουρεθανικό ελαστομερές
  • Διατίθεται με δύο καραμπίνερ αλουμινίου κι εξάγωνο κλειδί
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας