Υδροπτερύγια SE Sport 400
Υδροπτερύγια SE Sport 400
Υδροπτερύγια SE Sport 400
Υδροπτερύγια SE Sport 400
Υδροπτερύγια SE Sport 400
Υδροπτερύγια SE Sport 400

Υδροπτερύγια SE Sport 400

SE Sport
68.0001
Διαθέσιμο
165,00 €
Με ΦΠΑ

Σετ υδροπτερυγίων SE Sport 400, κατάλληλα για κινητήρες 40 - 350Ηp.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σετ υδροπτερυγίων SE Sport 400, κατάλληλα για κινητήρες 40 - 350Ηp.

Τα υδροπτερύγια SE Sport 400 βελτιώνουν το χειρισμό του σκάφους, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και πιο ομαλή πλοήγηση. Αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του κινητήρα προσφέροντας καλύτερη ώση και έλεγχο.

Με τη χρήση των SE Sport η κατανάλωση του καυσίμου ελαττώνεται, αφού μειώνουν το χρόνο πλαναρίσματος μέχρι και 50%. Μειώνουν ή ακόμα και εξαλείφουν τα σκαμπανεβάσματα και την σπηλαίωση, ενώ κρατάνε το σκάφος σε θέση πλαναρίσματος ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες.

Ο σχεδιασμός τους (στενό αποτύπωμα - λεία επιφάνεια) έχει σαν αποτέλεσμα μικρότερες αντιστάσεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες και χαμηλότερες στροφές.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των υδροπτερυγίων SE 400 είναι ότι δεν απαιτούν αντάπτορα, ούτε τρύπες στο cavitation plate της μηχανής. Αν και η κατασκευάστρια εταιρία ενημερώνει ότι τα υδροπτερύγια SE 400 είναι κατάλληλα για μηχανές με ιπποδύναμη από 40hp - 350hp, η χρήση τους συνιστάται για μεγάλες μηχανές, από 150hp και πάνω. Λόγω του μεγέθους τους, προκαλούν αντίσταση σε μικρής ιπποδύναμης μηχανές.

Τα υδροπτερύγια SE Sport 400 μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις εξωλέμβιες μηχανές εκτός των ακολούθων:

  • Volvo με εξάτμιση μέσω του cavitation plate
  • Μercruiser Bravo II & III με κυκλικό ανόδιο στο κάτω μέρος του cavitation plate
  • Honda 200Ηp και άνω

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Γκρι
  • Για μηχανές 40 - 350Hp
  • Κωδικός: 9406
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας