Μπετόνια Μεταφοράς Καυσίμου Nuova Rade

Μπετόνια Μεταφοράς Καυσίμου Nuova Rade Jerrycan

Nuova Rade
68.0011
Διαθέσιμο
12,50 €
Με ΦΠΑ

Μπετόνια μεταφοράς καυσίμου, Ιταλικής κατασκευής, από την εταιρία Nuova Rade.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μπετόνια μεταφοράς καυσίμου Jerrycan, Ιταλικής κατασκευής, από την εταιρία Nuova Rade.

Η σειρά μεταφερόμενων τεπόζιτων Jerrycan για καύσιμο, είναι κατασκευασμένη από ισχυρό Πολυαιθυλένιο σε κόκκινο χρώμα. Το Πολυαιθυλένιο είναι υλικό άκαυστο, αντιστατικό και αντιεκρηκτικό, κατά της διάβρωσης και κατά των οσμών. Αντέχει περισσότερο στο χρόνο σε σύγκριση με τα μεταλλικά δοχεία.

Όλα τα μπετόνια Nuova Rade Jerrycan διαθέτουν λαβή, είναι σταθερά και εύκολα στη χρήση. Ο πάτος είναι ειδικού σχεδιασμού με μεγάλο πλάτος, ώστε να παρέχει σταθερότητα όταν χρειαστεί.

Η σειρά Nuova Rade Jerrycan διαθέτει 4 μεγέθη, τα οποία είναι συμβατά με τα διεθνή στάνταρντ ασφαλείας για μεταφορά καυσίμου. Όλα διαθέτουν καπάκι εξαερισμού και στόμιο.

Κωδικός

Χωρητικότητα

Διαστάσεις (Μ Χ Π Χ Υ)

43604

5 λίτρα

30 x 24x 18,5 εκ

43598

10 λίτρα

30 x 24 x 25 εκ

43600

15 λίτρα

30 x 24 x 33 εκ

43602

22 λίτρα

30 x 24,5 x 44 εκ

5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας