Υδροπτερύγια SE Sport 300
Υδροπτερύγια SE Sport 300
Υδροπτερύγια SE Sport 300
Υδροπτερύγια SE Sport 300
Υδροπτερύγια SE Sport 300
Υδροπτερύγια SE Sport 300

Υδροπτερύγια SE Sport 300

SE Sport
68.0016
Διαθέσιμο
128,00 €
Με ΦΠΑ

Τα υδροπτερύγια SE Sport 300 είναι κατάλληλα για μηχανές 40 - 350Ηp.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα υδροπτερύγια SE Sport 300 είναι κατάλληλα για μηχανές 40 - 350Ηp.

Τα SE Sport 300 βελτιώνουν το χειρισμό του σκάφους παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία και πιο ομαλή οδήγηση. Αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την απόδοση του κινητήρα προσφέροντας καλύτερη ώση και έλεγχο. Η κατανάλωση του καυσίμου ελαττώνεται, αφού μειώνουν το χρόνο πλαναρίσματος μέχρι και 50%. Μειώνουν ή ακόμα και εξαλείφουν τα σκαμπανεβάσματα και την σπηλαίωση, ενώ κρατάνε το σκάφος σε θέση πλαναρίσματος σε χαμηλές ταχύτητες.

Τα υδροπτερύγια SE Sport 300 μαζί με τον αντάπτορα (δεν περιλαμβάνεται), παρέχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς να τρυπήσουμε το Cavitation Plate σε εξωλέμβιες και έσω/ έξω μηχανές θαλάσσης από 40 - 350Ηp εκτός των ακολούθων:

  • Volvo με εξάτμιση μέσω του cavitation plate
  • Μercruiser Bravo II & III με κυκλικό ανόδιο στο κάτω μέρος του cavitation plate
  • Honda 200Ηp και άνω

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 36,5 x 44 εκ
  • Για μηχανές 40 - 350Hp
  • Χρώμα: Μάυρο
  • Κωδικός: 9404
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας