Hapyson Μηχανισμός Δεσίματος Line Twister

Μηχανισμός Δεσίματος Hapyson Line Twister

Hapyson
22.0027
Διαθέσιμος
79,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρεία Hapyson παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό µηχανισµό, ο οποίος πραγµατοποιεί άψογη ένωση νήµατος-πετονιάς.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρεία Hapyson παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό µηχανισµό, ο οποίος μας επιτρέπει να ενώσουμε εύκολα και με ασφάλεια νήμα με πετονιά.

Ειδικότερα, υπάρχουν δύο μηχανισμοί Hapyson, με πολλά κοινά σημεία στη λειτουργία τους, αλλά και ορισμένες διαφορές.

Σε κάθε τεχνική ψαρέματος, ανεξάρτητα από το αν ψαρεύετε από σκάφος, ή την ακτή, θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ενώσετε νήμα με μεσινέζα fluorocarbon, ή shock leader όπως στην περίπτωση τεχνικών Casting. Για να ενώσετε με ασφάλεια και ομοιόμορφα νήμα με πετονιά, χωρίς το ρίσκο απώλειας του αγαπημένου σας τεχνητού, ή ενός μεγάλου θηράματος, χρειάζεστε τον μηχανισμό δεσίματος Hapyson Line Twister.

Το βασικό πλεονέκτημα χρήσης του μηχανισμού Hapyson Line Twister είναι η σταθερή δύναμη που ασκεί σε όλο το μήκος της ένωσης του νήματος με την μεσινέζα, κατά το πλέξιμο. Έτσι ο κόμπος γίνεται ομοιόμορφος, λεπτός, με συνοχή στο σχήμα και τη δύναμή του. Επίσης, η ένωση των δύο υλικών πραγματοποιείται χωρίς κόµπο, τριβή ή τσάκισµα στην πετονιά, ή το νήμα, ελαχιστοποιώντας κάθε πιθανότητα τραυματισμού τους.

Ο μηχανισμός Hapyson λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ.

Μοντέλο YH-716

Ιδανικό για τεχνικές οι οποίες χρησιμοποιούν λεπτά νήματα και μεσινέζες, όπως Light Jigging, Shore Jigging, Inchiku, Tai Rubber, κλπ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Νήμα από PE. 0,6 έως PE. 3,0
  • Μεσινέζα Leader 6 Lb / 0,16 χιλ έως 40 Lb / 0,60 χιλ
  • Αυτονομία: Με Αλκαλικές μπαταρίες μπορείτε να κάνετε περίπου 500 κόμπους)
  • Διαστάσεις: 6,5 × 11,5 × 2,8 εκ
  • Βάρος: 115 γρ (με τις μπαταρίες 2 x AAA)

Μοντέλο YH-718

Διαθέτει μηχανισμό ελέγχου της ταχύτητας πλέξης. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός δεσίματος της Hapyson είναι ιδανικός για τεχνικές που απαιτούν παχιά νήματα και μεσινέζες, όπως Jigging, ή Βαριά Συρτή. Συγκεκριμένα:

  • Νήμα από PE.2 έως PE.10
  • Μεσινέζα Leader από 35 Lb / 0,47 χιλ έως 170 Lb / 1,40 χιλ
  • Αυτονομία: Με Αλκαλικές Μπαταρίες μπορείτε να κάνετε περίπου 500 κόμπους
  • Διαστάσεις: 6,5 × 11,5 × 2,8 εκ
  • Βάρος: 115 γρ (με τις μπαταρίες 2 x AAA) 

Μοντέλο YH-719

Το απόλυτο, μικρό μηχάνημα, που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν παράκτιο ψαρά του LRF, HRF και Eging. Το μοντέλο YH-719 είναι ιδανικό για να συνδέσετε μεταξύ τους, πολύ λεπτά νήματα και μεσινέζες. Το LineTwisterYH-719 είναι ένας πρωτοποριακός μηχανισμός, με πολύ απλή χρήση για να σας διευκολύνει στο δέσιμο νήματος - πετονιάς. Κάνει πολύ ισχυρό και λεπτό κόμπο, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση της ένωσης από τους οδηγούς του καλαμιού. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε φτιάξει τον τέλειο κόμπο χωρίς να σας ταλαιπωρεί ο άνεμος. Συγκεκριμένα, το μοντέλο YH-719 είναι ιδανικό για:

  • Νήμα: PE0.1 έως PE0.8
  • Shock Leader: PE0.6 (2 Lb) έως PE 4.0 (16 Lb) (0,12 χιλέως 0,33 χιλ)
  • Αυτονομία: Με αλκαλικές μπαταρίες μπορείτε να κάνετε έως 500 κόμπους.
  • Διαστάσεις: 11,5 x 6,5 x 2,8 εκ
  • Βάρος: 115 γρ (με τις μπαταρίες 2 x AAA)
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας